skidan Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam. Otrzymałem dzisiaj wiadomość od kolegi Andrzeja Pikosza: INFORMACJA Zgodnie z kalendarzem ACES URZĄD MIASTA W ŁASKU KLUB MODELARSTWA LOTNICZEGO I KOSMICZNEGO ŁASKIEGO DOMU KULTURY zapraszają na: IV OTWARTE ZAWODY MODELI ZDALNIE STEROWANYCH DO WALKI POWIETRZNEJ ESA/EPP Z OKAZJI WYBUCHU II WOJNY ŚWIATOWEJ zawody odbędą się na boisku CSiR, ul. Narutowicza 28 w dniu 22 sierpnia 2010roku PROGRAM IMPREZY: 9.00 - 10.00 Przyjazd zawodników i rejestracja. 10.00 - 10.10 Otwarcie zawodów. 10.15 - 14.00 Loty modeli. 14.30 - 14.45 Zakończenie zawodów. Ze względu na warunki atmosferyczne i ilość zawodników organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmiany w programie. Termin zapasowy zawodów 21 sierpnia, konkretny termin zawodów zostanie ogłoszony w dniu 20 sierpnia. Istnieje możliwość rozegrania lotów I WW. Opłata startowa 10 zł. Zgłoszenia do dnia 18 sierpnia z podaniem typów pierwowzorów modeli oraz częstotliwości i kanałów urządzeń RC. Informacje i zgłoszenia: zmbnop@op.pl. lub kmlik@interia.pl. ORGANIZATORZY Szykujcie sprzęt i do boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ciekawe czy na zawody przyjedzie ktoś nowy czy jak zwykle stała ekipa, bo na forum widać MAAAASE modeli ESA i wielu ludzi mianujących się "kombaciarzami" Ale jak znam życie to pewnie większości będzie nie odpowiadał termin, temperatura(przecież jest tak gorąco a niektórym zimno), ciśnienie atmosferyczne, młodszym zawodnikom pewnie też termin bo przecież mamy wakacje, do tego daleko by jechać do Łasku(nie mówie tu o Skidanie który przyjedzie na 190% z UWAGA UWAGA BOLESŁAWCA, mimo, że ma miesięczną córeczkę[pozdrawiamy Jagódkę :mrgreen: ]i trochę daleką )TRASĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jagódka dziękuje za pozdrowienia :wink: Czy koś zna może Pana Hitec osobiście? Chciałbym, żeby zrobił dla mnie Aurorę 9 w różowej obudowie :faja: dla Jagódki oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ciekawe czy na zawody przyjedzie ktoś nowy czy jak zwykle stała ekipa Przyjedzie, przyjedzie Mirolek mnie namówił i będziemy bronić honor Krakowa Właśnie wysłałem zgłoszenie, mam nadzieję, że nie za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ciekawe czy na zawody przyjedzie ktoś nowy czy jak zwykle stała ekipa Przyjedzie, przyjedzie Mirolek mnie namówił i będziemy bronić honor Krakowa Właśnie wysłałem zgłoszenie, mam nadzieję, że nie za późno HURA! Nigdy nie jest za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Czy jest gdzieś wgląd w listę startową .... ilu nas w WWI i WWII? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie będzie nigdzie listy startowej. Super że Kraków też się pojawi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mam nadzieję że jak uda mi sie wskoczyc w ostatneij chwili - to załapię się na latanie? moj wyjazd wisi na włosku - wiec nie chcę się deklarować... Foczka i dwa Hellcaty (ESA, EPA) - no marny pilot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ..... raczej skromny Mając na uwadze Twoje umiejętności, doskonałe modele i "szczęście pierwszego razu" podejrzewam, że nieźle namieszasz w tabeli wyników :wink: ms EDIT: Całe szczęście że nie zrobiłeś jeszcze modelu WWI ... może choć w tej kategorii mam jakąś szansę :? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 hehehe dzięki... :oops: PS. dzisiaj mamy trening ok 17tej... wiem że kawął drogi, ale może? ... przy okazji chcę w końcu zrobić jakieś fotki maszyn w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Oj jak się wszyscy użalają nad swoimi umiejętnościami A co ja mam powiedzieć? Latam w ESA od ok 2 miesięcy zazwyczaj we dwóch. Najwięcej modeli w walce w jakiej brałem udział to 4 sztuki (jeden się szybko wykruszył) a co tu mówić o 7 jak jest na zawodach. Ja to dopiero będę łowną zwierzyną :devil:, ale tanio skóry nie sprzedam. W końcu każdy kiedyś zaczynał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Modelami ESA latam głównie na zawodach, bardzo rzadko mam okazję poza zawodami z kimś latać i trenować, więc nie piszcie że jesteście ciency :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Modelami ESA latam głównie na zawodach, bardzo rzadko mam okazję poza zawodami z kimś latać i trenować, więc nie piszcie że jesteście ciency :devil: A ja to co Na zawodach nie byłem, mało co latam. Ja to dopiero jestem cienki bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Może zabierze Cie ktoś z Krakowa ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 W samochodzie mam jeszcze jedno miejsce ale wyjazd o 7 rano. Jeżeli pasuje to pisz na priv-a ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No to niestety pupa... Najwcześniejszego autobusa miałbym o 5:50 a podają, że dojazd dopiero na 7:52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 mam nadzieje ze nie zapoźno.. wyslalem zgloszenie... rodzicow jakos namowie jeszcze moj p-40 juz szykuje sie do walki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jak wszyscy narzekają na swoją częstotliwość latania ESA to nie będe odstawał :mrgreen: Ostatnio combatami walcze tylko na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Eee to jak nawet Miszczu narzeka na swoje umiejętności to wychodzi na to, że zgarnę pierwszą nagrodę Ale poważnie, moja Foczka dostała nowe malowanie i już aż rwie się do walki. Nie możemy się już doczekać :jupi: No malowanie może nie nowe, ale poprawione i "stunningowane". A właśnie, chciałem poradzić się organizatorów. Kupiłem mojego Kombata w takim malowaniu. Nie chciałem go już zmieniać bo było by za dużo roboty a efekt zamalowania czerwonego dołu wątpliwy. Mam nadzieję, że tak mało popularne malowanie nie będzie problemem. W końcu jest udokumentowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.