Gość slawekmod Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 He he.Radio fajne , tylko cena zaporowa.Raczej nie wykorzystam większości funkcji mojej FF 9, a wydawać dwa razy więcej kasy na Futabę 12 tylko dlatego że jest czarna i ma więcej bajerów? To nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No i stanęło na propozycji Tomka, czyli Hitec Flash 5X. Mam nadzieję, że się nie zawiodę Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Nie zawiedziesz. Ja mam od 2 lat i nie narzekam. 2 drązki są, 5 kanałow, akurat na lotki osobno i można latać Nawet pamięć modeli wystarcza bo nie mam 5 modeli gotowych do lotu jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja w FF9 wyjmowałem akumulator, ale nic się nie zresetowało.Do podtrzymania pamięci jest bateria litowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.