Gość Anonymous Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czołem! Mój materac firmy INTEX dostał lekkiej wyrwy. Czym to kleić? Próbowałem Butaprenem PATEX, Polimerem Dragon ( ), Kropelką oraz Wikolem ( ) - nic się tego pieroństwa nie chce trzymać. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 http://allegro.pl/item1099340565_klej_do_basenow_materacy_pontonow_intex.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 U dziadka ostatnio znalazłem klej do miekkiego pcv, może taki by sie nadawał. Nie pamietam tylko jakiej firmy, mogę sie zorientować i powiedzieć jaka to firma. W sobote bede mógł sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Hmmm...A ja skleiłem Butaprenem marki Butapren i trzyma! Przed posmarowaniem klejem zmatowiłem klejone miejsce jak i łatkę papierem ściernym potem warstwa kleju, po 15 minutach druga i po następnych 15 minutach przykleiłem. Wywaliłem"flaka" na balkon na słoneczko i wieczorem spałem już na nieflaczejącym materacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No właśnie problem w tym że testowałem kleje na solidnie zmatowionych próbkach i po wyschnięciu klej najzwyczajniej w świecie odchodzi od materiału (tak jak uhu por z palców ) Jutro wybiorę się do castoramy, byćmoże będą mieli klej Technicoll do miękkiego PCV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja polecę swoje ostatnie odkrycie, czyli klej do szytek firmy Schwalbe. Już mniejsza, że przykleił mi szytkę do obręczy, gdzie butapren odpadał, to jeszcze jak się oparłem o ścianę, to się przykleiłem do ściany. Polecam spróbować, drogi nie jest, szukać musisz po sklepach rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 po wyschnięciu klej najzwyczajniej w świecie odchodzi od materiału (tak jak uhu por z palców ) Ja swój materac Intec kleiłem właśnie Uhu Porem, był pod ręką - trzyma. Było to na części gładkiej, bez materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.