jaciomp Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Cześć! Jest jakiś temat odnośnie regularnego umawiania się na latanie na Pałacowej? Dzis byłem, piekna pogoda, i poznałem dwóch sympatycznych modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Wieliszew i Pałacowa to trochę daleko jak dla mnie. Ale jaki to problem założyć taki temat odnośnie wspólnego latania? Czasami fajnie wspólnie polatać. Najlepiej rozpropagować taki wątek będąc na polu. Ktoś tu już pisał o lataniu w Wieliszewie więc może pomoże w początkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 jutro planujemy (osób 3) wybrać się na latanie koło południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No to miłego latania i jak by się dało to pokażcie tu na forum jakieś fotki lub filmik z tych wydarzeń. Ja w tygodniu niestety pracuję. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A ja często latam rano około 8.00 na Chobocie. Ostatnio wczoraj i dziś rano ale dziś rano polatał tylko kolega elektrykiem bo z powodu mgły widoczność ograniczała się do max 20m. Jak by ktoś chciał latać na tym lotnisku w godzinach rannych i szukał „współlatacza” to polecam się pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jutro latanie na Pałacowej i test ładowarki eco 6, będzie ktos kto pomoże opanowac to ustrojstwo? Ciekaw jestem w ile naładuje pakiet ładując 5c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dziś na Pałacowej strasznie piździ i deproniakiem miałem duże kłopoty żeby polatać. Zebrali sie jednak amatorzy kombatowych delt którzy zrekompensowali mi złą aurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam trochę filmów z dzisiejszego latania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Całkiem fajne latanie w takiej eskadrze.... My nadal latamy w Kącku... sobota , niedziela no i może dziś się też uda. :wink: Wczoraj to nawet w "szczycie" zjechały się cztery samochody. No i nie obyło się bez przygód ze ściąganiem motoszybowca z drzewa. :wink: To filmik z latania w niedzielę 7.11.2010 odbudowanym Puzzlem spalinowym: W dzień niepodległości też latałem tylko elektrykiem ale na zapomnianym lotnisku koło Karczewa. A dziś tj 14.11.2010 Puzzel nadal śmigał nad rozlewiskami Kącka. Przy południowym wietrze lądowaliśmy raz w poprzek pola ale dobieg skończył się w kałuży. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mi nie zawsze chce się jechać na Wilanów więc wypatrzyem pola między Regułami a Pęcicami. Czasem latamy tam z bratem, a i nawet pojawiają inni fani modelarstwa W przyszłym roku pewnie bedzie trzeba znaleźć coś innego...w końcu to pola uprawne i ktos może pogonić Filmik z poniedziałku....troszkę waiało ale dało się jeszcze polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mi nie zawsze chce się jechać na Wilanów W przyszłym roku pewnie bedzie trzeba znaleźć coś innego... Filmik fajny i dobrze , że nie zakończyliście sezonu tak jak my. :wink: Z miejsca , w którym latacie macie bardzo blisko do lotniska modelarskiego Parzniew koło Pruszkowa : http://www.lotnisko-rc.pl/news.php Oblot Michasia w Kącku 21.11.2010 : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=M6RX5a95Jlg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Darku Jakim progsem montowales niniejszy film i jakim kodekiem- z ciekawosci pytam Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Film montowany za pomocą Movie Maker.... i zapisany na komputerze w najlepszych dla niego parametrach. :wink: i tyle OSTATNIE LATANIE NA CELULOZY - 21.01.2011 - Odbyły się nawet loty nocne. :wink: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 FILMIK :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrolucky Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Bardzo fajnie wyszły nocne loty :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bardzo fajnie wyszły nocne loty :rotfl: Latamy dziś po zachodzie :?: :wink: Przerobiłeś już swego Pipera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewo Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Mi nie zawsze chce się jechać na Wilanów więc wypatrzyem pola między Regułami a Pęcicami. Witam sąsiadów Bardzo dobra - całoroczna - miejscówka jest przy Stawach Pęcickich. Łąka i żadnych i upraw, z miejscem do parkowania na zakręcie przy krzyżu: Google maps Może warto kiedyś w szerszym gronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 witam kolegów deproniarzy!!! sezon halowy niebawem dobiegnie końca a ja chciałbym zaprosić kolegów latających deproniakami do Płońska na halę sportową. przeważnie hala jest dostępna w wekend (sobota lub niedziela ok 2h)po wcześniejszym uzgodnieniu z dyrekcją. koszty wynajmu nie są straszne. gdyby byli chętni to serdecznie zapraszam do pisania na PW.jakoś się zgadamy. obecnie na hali latam tylko ja z kolegą a miejsca jest bardzo dużo,poza tym w grupie zawsze jest ciekawiej! pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mi nie zawsze chce się jechać na Wilanów więc wypatrzyem pola między Regułami a Pęcicami. Witam sąsiadów Bardzo dobra - całoroczna - miejscówka jest przy Stawach Pęcickich. Łąka i żadnych i upraw, z miejscem do parkowania na zakręcie przy krzyżu: Google maps Może warto kiedyś w szerszym gronie? Jakie ograniczenia (spaliny też)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewo Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jeżeli mam szukać wad, to pewnie trudniej tam znaleźć równiejszy kawałek pasa i druty wzdłuż drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.