zzradek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Natomiast jest podobno jakaś górka (góra?) na Bródnie za Carrefuorem. Podobno da się tam na nartach pojeździć to pewnie i model puścić. Może ktoś tam był i robił rozpoznanie ?Chyba to widziałem. Przewyższenie ok10m, może ciut więcej. Górka ze wszystkich stron zalesiona, jedynie trasa "narciarska" wyrównana, szerokości 10-15m, od strony południowej. A co do PGR Bródno, to lądowanie na kołach tam odpada. Ale łąka duża. Też czasami korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekufo Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam Wiosna zawitała, słonko świeci mi w okno i pojechałoby się na chobo,t ale czy jest sens, nie wiem od kiedy da się tam latać i jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy? Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 pojechałoby się na chobo,t ale czy jest sens, nie wiem od kiedy da się tam latać i jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy? Śmiało jedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekszwabi Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zapraszam do kałuszyna na lotnisko. trawa równa lądowanać mozna z każdej strony,jak komu pasuje. Link do miejsca http://mapa.targeo.pl/lotnisko,21,20.87426,52.44912?l=e669f379549069d7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Władek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A kiedy się tam wybierasz, to może uda mi się wpaść, bo mam na rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiperfakista Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Koledzy, poszukuję doświadczonego pilota chętnego do wspolnego latania i podzielenia się umiejętnościami. Mój pierwszy i jedyny jak dotąd model to funcub Multiplexa. Bazuję na Bielanach. Będę wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jednak Warszawiacy to indywidualiści. Czy lata kotoś na EPBC - podobno teraz tam nie wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 W Kałuszynie (pod Legionowem) co kilka dni jakieś spalinki latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy_hh Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 witam czy można polatac spaliną w kałuszynie bez stresu, że mnie za chwile ktoś pogoni? czy pas jest koszony? chetnie bym polatał tam w weekend W Kałuszynie (pod Legionowem) co kilka dni jakieś spalinki latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankulus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, Czy jest jakieś lotnisko od strony Raszyna? Wszystkie wymienione w tym wątku znajdują się "nie po tej stronie Warszawy". Szukam czegoś wystarczającego dla średniej wielkości modeli. Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 http://www.lotnisko-rc.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 http://www.lotnisko-rc.pl/news.php Z uwagi na zmianę właściciela gruntu, Lotnisko Parzniew powoli zostaje zamykane… Na dzień dzisiejszy latać na tym terenie mogą wyłącznie obecni Uczestestnicy Lotniska z wyłączeniem modeli spalinowych. Latać mogą tylko i wyłącznie elektryki. Jesteśmy na etapie uruchamiania nowego lotniska w innej lokalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak sobie radzą mieszkańcy centrum Warszawy? Teraz mieszkam przy Filtrach i zastanawiam się gdzie by było najbliżej.... szkoda, że Pole Mokotowskie już nie jest lotniskiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja latam na Koczargach. Podobno na Celulozy można bez problemu, ale nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.