marek rokowski Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pocieszające jak się samemu coś rozwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kurde jak bym sfilmował jak przywaliłem Axn'em w blok to byłby hit na Youtube... Poźniej ściągać ten model ,zawisł skurczybyk miedzy 7-8 piętrem :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A z tymi wariatami bał bym się latać Jak ktoś niecierpliwy to może przewinąć początek bo się na nim nic nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a żona do mnie mówi, że ja lądować nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 8:40 i po to jest OC :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ilość rozbitych modeli o przewody energetyczne powoduje pytanie o czym Ci ludzie myśleli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Będę szczery do bólu ,jak dla mnie to stado znudzonych idiotów cieszących się z rozbitych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Będę szczery do bólu ,jak dla mnie to stado znudzonych idiotów cieszących się z rozbitych modeli Dlaczego idiotów? Dlaczego znudzonych? Maja płakać? Hobby ma być formą rozrywki więc dlaczego ludzi, którym sprawia radość nazywasz idiotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 "idiotów cieszących się z rozbitych modeli" Dlatego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Szczerze wątpię czy oni się cieszyli :? Wyjątki sporadyczne... Jesli chodzi o te "deproniaki" to raczej były z myślą o szalonym lataniu i rozbijaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Chłopaki zafundowały sobie kawał dobrej zabawy! Modelarska odmiana"destruction derby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ałaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 "idiotów cieszących się z rozbitych modeli" Dlatego!!!! No no, mocne słowa. A co powiesz kombaciarzom? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 "idiotów cieszących się z rozbitych modeli" Mogą i sobie zupę na nich gotować jak to im sprawia radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No ja myślę że idioci nie byli by tak zdolni, żeby nauczyć się latać modelami, nie mówiąc o ich budowie... Ci Panowi po prostu uprawiają nową dziedzinę modelarstwa: Crazy Crash Model RC hehe Ale jedno do mnie dotarło, ich stać na takie destrukcyjne wybryki, a mnie nie! :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zamiast niszczyć mogli by mi oddać jakiś model nie pogardziłbym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A ja uwazam ze jesli kogos na to stac to niech robi sobie z tym co mu sie tylko podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasiorek0092 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Każdy robi to co lubi. A jak już się rozbije to nie ma co płakać tylko się pośmiać!!! (co prawda niektóry nie umieją się śmiać z samych siebie ale to już nie mój problem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RossiQ Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Mi sie tam podobało Wiecie jaki to samolot z drugiego filmu minuta 2:18 i czy są do niego jakieś palny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.