rapier Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wlasnie sie ukazal i jak na model tej wielkosci to cena rewela ;D http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie da się tego zamówić. Za duża paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie da się tego zamówić. Za duża paczka W którym momencie ?? Air parcel "łyka" :shock: 2499 gram ... za 30 $ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 To spróbuj kontynuować zakup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 To spróbuj kontynuować zakup... Fakt - za duże wymiary :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 W opisie modelu pojawiły się komentarze, że próbują wysłać model 1,4 metra w pudle 1,8 metra. Mają racje, HC zawsze łasuje i na wymiarach, i na wadze. Ponadto ktoś go znalazl w pudle coś ponad 1 m w innym sklepie. Tylko cena pewnie nie ta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Logiczne panowie HC zawsze tak robi Modelik za 40dolców ,paczka podobnie więc norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 sorry Panowie ale taki model za 80$ ...pokazcie mi cos podobnego w tej cenie w naszym sklepie. Czy aby towarzystwo nie za berdzo sie "rozbuchalo"?????JA wiem ze najlepiej jakby bylo free, ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Chyba da się zamówić, bo ponoć pierwotnie zamieszczono błędny opis wymiarów paczki. No to... zamówiłem. Bo przypomina nieco Seabee, o której zawsze myślałem z przyjemnością. Niestety, na razie backorder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Fajny model ale do latania po śniegu W zimie sobie takiego sprawię. Teraz póki co mam wystarczająco gratów do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 po wodzie tez mozna sprobowac... ale ja bym najpierw wszystko dobrze uszczelnił i zabezieczył elektronike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 po wodzie tez mozna sprobowac Powaga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jakiś czas temu się nad nim zastanawiałem. Też mam słabość do wodnosamolotów, ale kilka przymusowych kąpań trochę mnie ostudziło. Poczekam do zimy i chyba się na niego zdecyduję, ale jednak na śnieg. Tylko ta cena jakaś dziwna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 po wodzie tez mozna sprobowac Powaga?? tam miala byc buźka jeszcze ale zapomnialem wstawic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Cena dziwna? Co najwyżej niewysoka, chociaż jak za takiego golasa... Ale może dobrze, że golas, bo z opinii na forum HC wynika, że były takie modele RTF z wyraźnym niedoborem mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Kup taki duży model (jakby nie było 1,4 metra) do tego hydroplan, do tego z EPO, a niewiele ponad 200 PLN... Cena wydaje mi się fajna, a z wyposażeniem z HK za 300 PLN model gotowy do lotu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 bo z opinii na forum HC wynika, że były takie modele RTF z wyraźnym niedoborem mocy. Bajki i banialuki. Nie bierz opinii o nie lotności zestawów RTF zbyt serio bo niestety większość osób które takie zestawy zamawiają to początkujący. A dla nich każdy model który rozbili ma niedobór mocy lub zakłócenia. Latałem kilkoma modelami z HC, nawet tymi najtańszymi RTF i każdy latał świetnie bez jakiejkolwiek ingerencji. Jedyne co jest kiepskie czasami to jakość serw, turbinek EDF ale niestety za tak niewielkie pieniądze coś musi być z niższej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Silnik, który wymienili w related products, jest dobry do tego modelu? I jeszcze jedno pytanie. Faktycznie model bez problemu będzie startował ze śniegu? Na latanie nad wodą jest chyba dla mnie trochę za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jeszcze jedno pytanie. Faktycznie model bez problemu będzie startował ze śniegu? Na latanie nad wodą jest chyba dla mnie trochę za wcześnie. Oczywiście, że tak - ze śniegu łatwiej niz z wody. Ja też moją łodzią latającą najpierw na śniegu ćwiczyłem ślizgi, starty z oderwaniem od sniegu wreszcie loty i lądowania. Potem przyszła kolej na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.