fredzio Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 7/6 6/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 2/6 2/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 2/6 2/6 Już jest 4/6 ! Dziękuję wszystkim za pomoc. Jeszcze 2os. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 6/6 6/6 2/6 2/6 poniżej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalot Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 elektryki_rc poszło po kliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValdeK Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bardzo bardzo dziękuję ! Jakbyście mi jeszcze pomogli z tym : http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=36614 http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=36621 To byłbym bardzo wdzięczny ! Obiecuję więcej nie wykorzystywać Waszej dobroci w najbliższym czasie . Z góry dziękuję wszystkim którzy pomogą jeszcze raz ( oczywiście na moją pomoc też możecie liczyć w przyszłości - jak coś prosze pisać pw ). 3/6 w obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dziękuję ! Jeszcze 2 os . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 5/6 w obu teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 6/6 w obu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Apropo, przymierzając sie do dużego zamówienia gdzie mam kilkanaście swarmów i dużo kasy w przód, pomyślałem, co by tu zrobić aby uniknąć proszenia ludzi na forum. No i wpadłem na pomysł, założenia kilku fikcyjnych kont (dokładnie tle ile potrzeba żeby był swarm), fikcyjne dane, świeżo założony email. Wszystko na inny nick. I co by tu dużo mówić, wchodzę na normalne konto, klikam w przedmiot, robię swarma, wylogowuje się, wklejam link na nowym koncie, klikam join, wracam do siebie na konto, patrzę rezultat, a tu o osobę więcej Pozdrawiam swarmujących, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 A guzik prawda, to samo IP i już wywala "błąd". Sprawdzałem to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 hmm.. właśnie tak myślałem, że będzie problem z ip. Aż się zdziwiłem że zadziałało. A mam ip stałe, nie neostrada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Od razu widać, że Polacy! :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no pewnie, Polak potrafi ;d tak pomyślałem, że jeżeli jednak się okaże że przy 5 fikcyjnych kontach, jak będzie dochodziło do transakcji i jednak nie wyjdzie, to zawsze (jak ktoś chodzi do szkoły) można iść do biblioteki, a tam komputerków dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Metoda sie sprawdza wpadłem na to samo dwa rok temu gdy to jeszcze nie znałem zalukaj pl i oglądałem filmy na films online jak się skończył czas na oglądanie 70 minut to cyk kabelek od internetu i spowrotem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Wkleiłem zły adres email Zaraz podam jeszcze raz linki, przepraszam wszystkich którym zrobiłem kłopot za ów kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.