cyrax_ojz Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Kornelitoo, komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dziękuję Wam bardzo za pomoc , pozostało tylko czekać na email z linkiem od hk :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValdeK Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 jak dostaniesz e-mail to daj znać, jestem ciekaw kiedy Ci przyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 jak dostaniesz e-mail to daj znać, jestem ciekaw kiedy Ci przyślą. Nigdy - wchodzisz raz jeszcze na produkt, wpisujesz swojego emaila i samo dodaje Ci to "cuś" do koszyka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValdeK Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 tego e-mail'a gdzie muszę wpisać ? W start raczej nie bo już się skończyło, a w join jak wpisze ten numer jeszcze raz to mówi, że ten kod jest błędny i prawidłowo. Raz mi dodało automatycznie jak dołączyłem jako ostatni do swarm'a a tak to nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Kurcze żadnego maila nie dostałem , do koszyka samo też mi nie dodało, a jak wpisalem mój email to mi nowy swarm wyskoczył.... Pomożecie znów? Może tym razem się uda http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=20612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValdeK Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam. Zamarzył mi się taki odbiorniczek: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8527&Product_Name=Corona_2.4Ghz_6ch_Receiver_(V2_DSSS) Zapraszam kolegów do kliknięcia w link i wspomożenie wpisaniem kodu 23566 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 poszło 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ode mnie też już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 3 of 6 people joined Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 3 of 6 people joinedJuż 50% sukcesu, proszę o więcej. Dolar staniał czas na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 kolejny. U mnie z odbiornikiem jest już komplet i dodało mi do koszyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 U mnie to nie działa :? Jak Wy to dodajecie do koszyka po niższej cenie ? dostałem e-mail z linkiem ale cena ciągle ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9163 23608 znowu pakieciki jak możecie to help me:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ja nie dostalem wogole emaila i nie chce mi dodac do koszyka.. a chce te pakiety do t-rexa 500 i pare pierdolek ( pakiety na zniżce) ale jeszcze raz sproboje.. http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=23622 23622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9163 23608 znowu pakieciki jak możecie to help me:D2 of 6 people joined Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.