lordg90 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14273 Gotowy do lotu hydroplan o rozpiętości 930 mm za $64. Całkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W zestawie nie ma RX i TX oraz pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jak w każdym innym samolocie RTF z HK, Ameryki nie odkryłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 lordg90 a wiesz co znaczy RTF ? ten zestaw to raczej jest ARTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Idąc tym tropem, to Plug-n-Fly, jak pisze HK, też nie jest Plug-n-Fly, bo żeby podłączyć pakiet i odbiornik, to najpierw trzeba je kupić lub mieć. Może po prostu użyłem zbyt dużego skrótu myślowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Znajdzicie mi RTF w którym jest odbiornik i pakiet. Najlepiej odbiornik ASSAN z serii 8X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 RTF to RTF, w zestawie jest wszystko, nadajnik, odbiornik pakiet itp Zestaw SkyLady to jest model RTF. Chińczycy wprowadzili swoje nazewnictwo które głupio się pokrywa z "polskim". Dawniej pisali że model jak ma wszystko oprócz odbiornika i nadajnika (i pakietu) to jest RTF, a teraz nazwali to Plug-n-fly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam Znajdzicie mi RTF w którym jest odbiornik i pakiet. TUTAJ znajdziesz modele nie tylko z aparaturą i pakietem akumulatorów ale jeszcze z ładowarką oraz zestawy na pasmo 2,4GHz. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam Znajdzicie mi RTF w którym jest odbiornik i pakiet. TUTAJ znajdziesz modele nie tylko z aparaturą i pakietem akumulatorów ale jeszcze z ładowarką oraz zestawy na pasmo 2,4GHz. :devil: Sorry ale aparaturę to ja mam. Nie lubię po prostu kiedy ktoś gada głupoty, że RTF to nie jest bo nie ma odbiornika i akumulatora.... To, że nie ma odbiornika ot oczywiste bo każdy niepoczątkujący modelarz ma swoje lepsze radio i odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 I ma rację że gada takie głupoty.RTF jak sama nazwa wskazuje gotowy do lotu,bez odbiornika i nadajnika Plug & play.Bez jakiegokolwiek wyposażenia ARF lub ARTF prawie gotowy do lotu. Niemniej takie oznaczenia są różnie traktowane przez sprzedawców i producentów,np.RTF-em może być zestaw bez akumulatora i ładowarki a powinien być. Jak to mówią reklama dźwignią handlu. A RTF z pełnym wyposażeniem sprzedaje np.E-flite,Park-zone ,Kyosho,Hype czy nawet Pelikan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 pełny RTF ma też ART-TECH lub E_SKY !!!!! wojtas_nt RTF - READY TO FLY !!! i to zawsze oznaczało jedno w pudełku masz wszystko co potrzebne aby ulotnić model czyżby, nadal zbyt skomplikowane jak dal Ciebie ? może jeszcze chcesz "buzi" do modelu RTF . jeżeli nadal tego nie możesz pojąc to kup sobie jeden z modeli RTF firm wymienionych przez f-150 lub Art-tech i zabaczysz co jest w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wojtas_nt melow Dla mnie RTF to model z wyposażeniem potrzebnym do oblatania. 2 lata temu dla mnie RTFem był korsarz z radiem, pakietem i odbiornikiem z allegro. Teraz jako, że nie jestem początkujący- pojęcie RTF rozumiem wg. terminologii HobbyKinga. A buzi do modelu RTF? Jak zaczną mi paczki przynosić listonoszki to o tym pomyślę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wyluzujcie. Takie dyskusje to nie w tym dziale. Dla mnie to również model gotowy do lotu i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.