young Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 witam, mi te schematy pomogły dlatego podrzucam kolegom, mowa o watmetter turnigy 130A. Co do zasady to inne też podobnie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Skoro już skanujesz prawie, że gotowe schematy z instrukcji to mógłbyś się pofatygować o tłumaczenia na nasz język konkretnych połączeń. Jest wielu uczestników nie tylko tych najmłodszych dla, których opis byłby pełniejszy i łatwiejszy do przyswojenia. Też posiadam ten wattmeter ale narazie używałem tylko do pomiarów najprostszych ale jak widzimy moze on wiele zdziałać :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Z jakiej firmy jest ten Watmetter. Miałem już Pelikana, teraz mam identycznego Multiplexa i oba można sobie w :ass: wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6380&Product_Name=Watt_Meter_&_Power_Analyzer_%28Watts_up%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Olek możesz to uzasadnić? " teraz mam identycznego Multiplexa i oba można sobie w wsadzić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=356315&highlight=#356315 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Olek możesz to uzasadnić?Kolega Ładziak był szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.