Grifon Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie wiem czy temat tu pasuje, ale …Będąc w jednym ze sklepów w Szwajcarii widziałem te postacie, niektóre są bardzo realistyczne i dynamiczne, niestety zdjęcia są robione telefonem. Ceny są podane we frankach szwajcarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Miał być pilot myśliwca z II wś a wyszedł neandertal z rzymskim nosem, chce zrobić figurkę pilota to na razie próba w plastelinie rzeźbiarskiej, potem jak mi zacznie wychodzić powalczę w drewnie. Ma ktoś jakieś fajne zdjęcia takich figurek? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 To jest moje stare ulubione forum tu masz mnóstwo zdjęć FIGURKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Troche go podrasowałem, jakieś trzy godziny się męczyłem, ale gemba nadal szpetna, może jutro coś z tym zrobie. Dzieki za link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Powiem krótko - jest zajedwabisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Powiem krótko - jest zajedwabistypodpiszę sie pod tym wszystkimi ręcyma, taki typowy polski pilot zakapior WWI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 hahaha jaka gęba Nic nie zmieniaj!! Mistrzunio!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No wiecie. Przeciążenia robią swoje. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Rewelacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wyraz twarzy: "Chwila zadumy" :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ma coś z Zgredka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 :mrgreen: Pan pilocik więcej niż ekstra! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Dzieki wam za pozytywy, jednak jeszcze nad nim popracuje, może uda mi się zrobić z niego Bena Afleka. Ale jak wyjdzie bede musiał zmajstrować jakiegoś P 40 wiecie Perl Harbor ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Niestety jak ma się łeb jak wiadro to cudów nie bedzie, może innym razem, teraz wracam do P-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Pierwsza wersja była lepsza :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jak ktos lubi orangutany to może i tak, ale fakt, tamten był bardziej wyrazisty. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ten pierwszy miał klimat, dynamikę, to było coś, Ten drugi to trąci plagiatem, który gdzies widziałem. Pierwszy był jedyny w swoim rodzaju. Chciałbym go mieć w swoim samolocie. Tego drugiego już nie.. Pozdrawiam bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 I do Gmocha podobny jaki.. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://free.of.pl/p/polskanams/foto_ludzie/gmoch_jacek.jpg&imgrefurl=http://www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php%3Ff%3D12%26t%3D2347&h=200&w=200&sz=6&tbnid=UZvRHczqF1paNM:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dgmoch%2Bjacek&zoom=1&q=gmoch+jacek&usg=__HQKJtk_oJaOU0V9RaG98RtEFcUw=&sa=X&ei=qt_JTPq4KdeT4ga5tdjcDA&ved=0CCwQ9QEwBQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 łee, teraz to ten pilot wygląda jak... tak zwyczajnie, jak sąsiad spod 4... a tamten szczękogutek to był gość, jakby go wsadzić do FW esa to by samym wyglądem z kabiny wystraszył rywali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wiecie, co macie racje, :x jak podgonię P 11 to może pokuszę się o pełną figurkę pilota o ile wyposażenie nie będzie przeszkadzać, figurka oczywiście z drewna. Mam trochę Machoniu wiec będzie egzotyczny. Pozdrawiam hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.