Kuba Kłosowski Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Najszczersze kondolencje ;( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 zrobię coś czego nigdy nie robiłem... napiszę: [*] No zatkało mnie całkowicie, mimo tego, że nigdy nie miałem okazji go poznać osobiście... to przez to, że czytałem nie raz jego posty, oglądałem o nim reportaż, to bardzo mi zaimponował i w ogóle nie wiem co mam napisać. Wielka strata. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich Piotrka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakon Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalot Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller82 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Żałuje że nie zdążyłem go poznać Składam najszczersze kondolencje rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Piotrek.W naszej pamięci zostaniesz na zawsze NIEPOKONANY..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Piotra nie znałem osobiście jednak po obejrzeniu reportażu widzę ze to nie było tylko jego hobby to była PASJA ! [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Gardlo zacisniete - brak slow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrolucky Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jasna Cholera...dopiero o nim z siostrą rozmawiałem [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_daal Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman1024 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jako nowicjusz nie miałem okazji Go poznać osobiście ale poprzez Jego posty. Myślę, że jest dla nas wszystkich przykładem kim ma być MODELARZ - pomimo wszelkich przeciwności. Wieczny odpoczynek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.