Wojtass_nt Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Sam rozwiałem swoje wątpliwości- kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ooo super. Nareszcie dobre śmigła w super cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zamówiłem "kilka" kompletów. Jak dojdą nie omieszkam się pochwalić testami Założę je na próbę do swojego quadro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Sam rozwiałem swoje wątpliwości- kosz Aż taka tandeta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 tu chyba chodzi o to ze post do kosza.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Raczej o to że zamówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 holinder drogą trochę mają wysyłke - :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 6zł to dużo :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 6zł to dużo :?: zamówiłem 3 komplety za pobraniem wyszło mi chyba 15 zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Zamówiłem 7 przy przelewie i wyszło mi 13zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 zamówiłem 3 komplety za pobraniem wyszło mi chyba 15 zł :]bo za pobraniem za wsze biore płatność przelewem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Zamówiłem 7 przy przelewie i wyszło mi 13zł. widocznie masz większe bonusy :] Ok tak czy siak zamówiłem 3 komplety ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nie mam żadnych bonusów Zrobiłem po prostu wpłate na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zamówiłem "kilka" kompletów. Jak dojdą nie omieszkam się pochwalić testami Założę je na próbę do swojego quadro. testowałeś już je ?? Mi dziś doszły i wizualnie są jakies takie "mientkie" ;D że aż zastanawiam się czy je wogóle zakładac bo mogą się rozlecieć w locie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Testowałem, opiszę później wrażenia z użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Latam na nich zamiast 9x5x3 GWS HD. Dają radę, quad 1050g. Ale nie szaleję nim, tylko normalnie wiszę, małe przeloty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.