Kross Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Unisław zalatany, chociaż po południu warunki się pozmieniały. Zamiast termiki, było zero słońca i zimny wiatr z mocną odchyłką i zamiast "bajki", czy "lambady" było bardziej "fiku-miku". Nasze modele raczej "brekdensowały" tak że zamiast przyjemności, mieliśmy trening samo zachowawczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tylko pozazdrościć takich wspaniałych lotów a te kolorowe skrzydełka to nie jest przypadkiem Versa (flite test)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Unisław zalatany, chociaż po południu warunki się pozmieniały. Zamiast termiki, było zero słońca i zimny wiatr z mocną odchyłką i zamiast "bajki", czy "lambady" było bardziej "fiku-miku". Nasze modele raczej "brekdensowały" tak że zamiast przyjemności, mieliśmy trening samo zachowawczy. Choć raz się udało i faktycznie rano było SUPER i nie mam o czym marudzić ale byliście w większej "kupie" to zawsze weselej i ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Na wale w Fordonie http://www.youtube.com/watch?v=MbZr6evSJHY&feature=share&list=UUh4zPzsPB-LzINkJ1MVEssQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Prognoza się sprawdziła udało się wykorzystać wspaniałe warunki od rana do godzin popołudniowych. Dawno nie miałem takiej radochy, ponieważ udało m się ulotnić Cobrę, która odwdzięczyła się wspaniałym lataniem na żaglu jak i wybieraniem termiki. Dodatkowo Janek po raz kolejny zachęcił mnie i Damian do latania, Toxikiem. Przełamaliśmy się i nie żałuje model wspaniały dający mnóstwo frajdy JANEK DZIĘKI J Poniżej troszkę zdjąć, wieczorem dodam krótki klip z tego wspaniałego dnia J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uOYrff-Msbw&list=UUh4zPzsPB-LzINkJ1MVEssQ&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Rano pojechaliśmy do Starogrodu, niestety była duża odchyłka więc pojechaliśmy do Unisławia. Tam warunki były super jedynie po 15 wygonił nas deszcz do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 "Nisko, powoli i do ciemna"Czyli troszkę innego latania i łączenia "przyjemnego z przyjemnym" Więcej zdjęć z >>> Latania w Otorowie <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zazdroszczę pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 "Wysoko, szybko i termicznie" Czyli nadmiar noszeń w >>> Stare Marzy <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Chyba trzeba dziś sprawdzić w Starogrodzie czy prognoza się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Chyba trzeba dziś sprawdzić w Starogrodzie czy prognoza się sprawdza Po śniadaniu i kawie podjadę do Starogrodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Pogoda, towarzystwo i czas pozwoliły na spędzenie paru godzin na lotach w Strogrodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 w niedziele po południu będę zapewne wracał ze 3miasta. Jakieś propozycje gdzie można by zaznać wiatru o właściwym kierunku i sile? Może tym razem sie uda? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 w niedziele po południu będę zapewne wracał ze 3miasta. Jakieś propozycje gdzie można by zaznać wiatru o właściwym kierunku i sile? Może tym razem sie uda? pozdrawiam Jurku według aktualnej prognozy to u nas nie za bardzo ja chyba jutro wybiorę się na rybki do Darłówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak nie jutro Starogród, to w poniedziałek . Tochę wolnego czasu znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zobaczymy jutro rano gdzie. Teraz wróciłem z łączki. Pogratulować . Też bym miał, tylko sprzedający jakiś nie zdecydowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tak myślałem że będzie odchyłka zachodnia i dlatego pojechałem na łączkę do Dolnego Starogrodu. Tam wiało do 5m/s i polatałem Hammerem z napędem i Piperkiem, bo tylko te dawały sobie radę. Jutro Starogród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Czyli praktycznie tak jakby tego zbocza nie było, bo takich zboczy, gdzie nie da się latać można by znaleźć wiele.Kiedyś czaiłem się na to zbocze, ale w niejednym miejscu znalazłem info, że raczej nie ma sensu.Fajnie, że potwierdziłeś moje przeczucia, przynajmniej inni nie będą tracić czasu na tą miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.