piotrp Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8488056,Katastrofa_szybowca_na_Podkarpaciu__Pilot_jest_ciezko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 [*] Wielka jest cena, jaką człowiek płaci za spełnienie marzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ale też dlaczego latając wraz z instruktorem nad wierzchołkiem góry wlatuje w hangar, tego nie mogę pojąć?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 A pomyśleć, ze dwa tygodnie temu latałem tam szybowcem Mi się to też dziwne wydaje, zwłaszcza, ze ląduje się przecież u podnóży góry :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Pilot nie przeżył Ze wstępnych ustaleń wynika, że pilot jest ciężko ranny. Drugi mężczyzna nie odniósł poważniejszych obrażeńMam nadzieje ze ta druga informacja jest prawdziwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Mam nadzieje ze ta druga informacja jest prawdziwa Niestety... 42 pilot zmarł... (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Wczoraj na pikniku w bednarach ktos o tym mowil... Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.