Irek M Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Hey,,, Qrna , jaki los jest niesprawiedliwy :cry: poduwa mi dwa modele ale wybrać mogę tylko jeden. KTÓRY ???????? :cry: Coś nie mogę foty załadować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Na pewno Fokker DVI, albo DIX (VII i VIII już masz). Bierz którykolwiek Będzie niezła kolekcja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 To zupełnie nie to. Image shack się pieprzy i nie mogę wstawić :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Irku, co z tymi modelami? Jestem bardzo ciekawy co zamierzasz kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 coś mi się stało z kompem lub systemem i nie mogę załadować foty w Image :cry: . Muszę poprosić kogoś o to i wtedy może się uda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No wreszcie udało się zapisać obraz. Tak więc powtarzam pytanie: Co wybrać ??? [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 chyba bym brał EDGE , bo ten drugi model to taka płaska deska jas Shock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ale mnie własnie bardziej rajcuje ta "płaskosć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ta "płaskość" jest celowo spowodowana, aby nie przyćmiewać uroków tego letadla . Więc wybór b. trudny! I obsługa zapewne b. skomplikowana :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Oczywiście samolot :!: Jak będziesz miał taką maszynę, to kobiety same się zlecą. I pewnie w większym wyborze Jak pokazywałem żonie film z lotów gigantów w Lubartowie, to bardziej interesował ją ich właściciel niż te samoloty (skądinąd przystojny i od razu z biurem podróży ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jak pokazywałem żonie film z lotów gigantów w Lubartowie, to bardziej interesował ją ich właściciel niż te samoloty Skąd ja to znam?? :shock: Co do modelu to hmm.... Wybór jak wybór, gdyby ten Edge jeszcze umiał gotować o bym się od razu hajtnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 gdyby ten Edge jeszcze umiał gotować o bym się od razu hajtnął A kto tu mówi o gotowaniu.... No chyba że "to" sie teraz tak nazywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 chyba bym brał EDGE , bo ten drugi model to taka płaska deska jas Shock To nie jest Edge.....to Votec. A to dwie zasadnicze sprawy. Wole Yaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 wsiech dzienieg nie zarobisz, wsiej wodki nie pierepiosz, i wsiech dziewuszek nie piereje..... dalej nie kończę, wolę ten samolot, przynajmniej się nie zestarzeje, i głowa go nie będzie bolala, no i gramgolić nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 wsiech dzienieg nie zarobisz, wsiej wodki nie pierepiosz, i wsiech dziewuszek nie piereje..... dalej nie kończę, wolę ten samolot, przynajmniej się nie zestarzeje, i głowa go nie będzie bolala, no i gramgolić nie będzie niektórzy tu jeszcze młodzi , albo młodzi starzem i tego nie znają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 żebyśmy się nie ździwili jaka ta nasza młodzież domyślna :wink: model to se kupisz i wydasz kasę raz, a taką deskę "kupisz" to będziesz wydawał całe życie he, :king: :mrgreen: he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.