Jump to content

Nowy model

Irek M

Recommended Posts

Posted

Hey,,,

Qrna , jaki los jest niesprawiedliwy :cry: poduwa mi dwa modele ale wybrać mogę tylko jeden. KTÓRY ???????? :cry:

Coś nie mogę foty załadować....

Posted

coś mi się stało z kompem lub systemem i nie mogę załadować foty w Image :cry: . Muszę poprosić kogoś o to i wtedy może się uda :wink:

Posted

Ta "płaskość" jest celowo spowodowana, aby nie przyćmiewać uroków tego letadla :D . Więc wybór b. trudny! I obsługa zapewne b. skomplikowana :wink:

Posted

Oczywiście samolot :!:

Jak będziesz miał taką maszynę, to kobiety same się zlecą.

I pewnie w większym wyborze :lol:

Jak pokazywałem żonie film z lotów gigantów w Lubartowie, to bardziej interesował ją ich właściciel niż te samoloty (skądinąd przystojny i od razu z biurem podróży :lol: ).

Posted
Jak pokazywałem żonie film z lotów gigantów w Lubartowie, to bardziej interesował ją ich właściciel niż te samoloty

Skąd ja to znam?? :shock:

Co do modelu to hmm.... Wybór jak wybór, gdyby ten Edge jeszcze umiał gotować o bym się od razu hajtnął :lol::lol:

Posted
chyba bym brał EDGE , bo ten drugi model to taka płaska deska jas Shock :P

To nie jest Edge.....to Votec. A to dwie zasadnicze sprawy. Wole Yaka.

Posted

wsiech dzienieg nie zarobisz, wsiej wodki nie pierepiosz, i wsiech dziewuszek nie piereje..... :lol: dalej nie kończę, wolę ten samolot, przynajmniej się nie zestarzeje, i głowa go nie będzie bolala, no i gramgolić nie będzie

Posted
wsiech dzienieg nie zarobisz, wsiej wodki nie pierepiosz, i wsiech dziewuszek nie piereje..... :lol: dalej nie kończę, wolę ten samolot, przynajmniej się nie zestarzeje, i głowa go nie będzie bolala, no i gramgolić nie będzie

niektórzy tu jeszcze młodzi , albo młodzi starzem i tego nie znają :)

Posted

żebyśmy się nie ździwili jaka ta nasza młodzież domyślna :lol::lol: :wink:

model to se kupisz i wydasz kasę raz, a taką deskę "kupisz" to będziesz wydawał całe życie he, :king: :mrgreen: he

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.