Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 z dniem dzisiejszym rezygnuje z moderacji forum . Dziękuję wszystkim za współpracę
bubu2 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 I dlatego na koniec usunąłeś cały wątek o sobie? Tak się nie robi.
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 bo jestem moderatorem a ten wątek zaśmieca forum jak wiele Twoich wypowiedzi . Forum jest o modelarstwie a nie o bzdurach. I miedzy innymi dlatego mam dość moderowania i czytania takich wypowiedzi . Wole się zająć budową modeli i elektroniką modelarską niż czytać nic nie wnoszące wypowiedzi.
bubu2 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Jednak sie nie nadajesz. I za to mi jeszcze teraz dałeś ostrzeżenie (może byś podał dlaczego, bo nie podałeś)? Więc nie krępuj się mały człowieku i mnie zawieś na koniec zupełnie.
MiQ27 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej. Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll: 1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego
Wojtass_nt Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny. Punkt dla bubu2 za: pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego KPINA!!
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej. Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll: 1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego nieee nie wpisał wieku Naruszył regulamin MiQ27 a może go nie czytałeś ?
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny. Punkt dla bubu2 za: pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego KPINA!! Tak z Ciebie tylko można kpić
MiQ27 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, w ostrzeżeniu wpisałeś coś innego, a w tym wątku są z tego cytaty. Poza tym swoim zachowaniem właśnie sam naruszasz regulamin, o granicach dobrego smaku już nie mówiąc.
meteor Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Myślę że pora zamknąć temat. Marek dostał 1 punkt za niestosowanie się do regulaminu forum.
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 podaj punkt regulaminu
meteor Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 V, podpunkt 2 - pisanie postów jeden pod drugim w krótkim odstępie czasowym Pozdrawiam Nie próbuj mieszać bo porobiłem print screeny.
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 :rotfl: :rotfl: w tym czasie edytowałem posta :rotfl: :rotfl: Pa Pa nie masz ciekawszych zajęć ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.