Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 z dniem dzisiejszym rezygnuje z moderacji forum . Dziękuję wszystkim za współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 I dlatego na koniec usunąłeś cały wątek o sobie? Tak się nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 bo jestem moderatorem a ten wątek zaśmieca forum jak wiele Twoich wypowiedzi . Forum jest o modelarstwie a nie o bzdurach. I miedzy innymi dlatego mam dość moderowania i czytania takich wypowiedzi . Wole się zająć budową modeli i elektroniką modelarską niż czytać nic nie wnoszące wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jednak sie nie nadajesz. I za to mi jeszcze teraz dałeś ostrzeżenie (może byś podał dlaczego, bo nie podałeś)? Więc nie krępuj się mały człowieku i mnie zawieś na koniec zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej. Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll: 1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny. Punkt dla bubu2 za: pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego KPINA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej. Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll: 1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego nieee nie wpisał wieku Naruszył regulamin MiQ27 a może go nie czytałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny. Punkt dla bubu2 za: pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego KPINA!! Tak z Ciebie tylko można kpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Marek_Spy, w ostrzeżeniu wpisałeś coś innego, a w tym wątku są z tego cytaty. Poza tym swoim zachowaniem właśnie sam naruszasz regulamin, o granicach dobrego smaku już nie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Myślę że pora zamknąć temat. Marek dostał 1 punkt za niestosowanie się do regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 podaj punkt regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 V, podpunkt 2 - pisanie postów jeden pod drugim w krótkim odstępie czasowym Pozdrawiam Nie próbuj mieszać bo porobiłem print screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 :rotfl: :rotfl: w tym czasie edytowałem posta :rotfl: :rotfl: Pa Pa nie masz ciekawszych zajęć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.