Jump to content

rezygnacja

Marek_Spy

Recommended Posts

Posted

bo jestem moderatorem a ten wątek zaśmieca forum jak wiele Twoich wypowiedzi . Forum jest o modelarstwie a nie o bzdurach. I miedzy innymi dlatego mam dość moderowania i czytania takich wypowiedzi . Wole się zająć budową modeli i elektroniką modelarską niż czytać nic nie wnoszące wypowiedzi.

Posted

Jednak sie nie nadajesz.

I za to mi jeszcze teraz dałeś ostrzeżenie (może byś podał dlaczego, bo nie podałeś)? Więc nie krępuj się mały człowieku i mnie zawieś na koniec zupełnie.

Posted

Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej.

Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll:

1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego

Posted

Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny.

Punkt dla bubu2 za:

pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego

KPINA!!

Posted

Marek_Spy, ile Ty masz lat? Bo zachowujesz się jakbyś miał pół tego co w profilu, albo mniej.

Dałeś koledze bubu2 krawat w czysto odwetowym stylu. Za post w hyde parku, czyli bez podstaw regulaminowych. :roll:

1 Marek_Spy Dzisiaj 22:31 pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego

nieee nie wpisał wieku :D Naruszył regulamin MiQ27 a może go nie czytałeś ?
Posted

Chciałem Ci przypomnieć, że to HYDEPARK i jak zechce to może tu pisać o :ass: Maryny.

Punkt dla bubu2 za:

pisanie postów nic nie wnoszącego istotnego dla forum modelarskiego

KPINA!!

Tak z Ciebie tylko można kpić
Posted

Marek_Spy, w ostrzeżeniu wpisałeś coś innego, a w tym wątku są z tego cytaty.

Poza tym swoim zachowaniem właśnie sam naruszasz regulamin, o granicach dobrego smaku już nie mówiąc.

Posted

V, podpunkt 2

- pisanie postów jeden pod drugim w krótkim odstępie czasowym

Pozdrawiam

Nie próbuj mieszać bo porobiłem print screeny.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.