Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Oj fakt... Zwracam honor:) buduj szybko bo ciekaw jestem jak to poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Lekki postęp Zostało pomalować maskę okleić kabinkę i można startować , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Kolejny rok minął a katanka lata i to całkiem fajnie . Trochę emocji było i mała niespodzianka w locie ale wszystko skończyło się dobrze Filmik z oblotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 gratulacje Darek fajny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Darek a jak twój Pits 30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pitts ma się dobrze tylko czasu na latanie mało . Zdjęcie zrobione przed oblotem katanki chciałem mieć wszystkie razem puki całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Fajny lot. Jeżeli to nie tajemnica to proszę zaznacz na Google Maps miejscówkę gdzie latałeś. Czy to w pobliżu Gniewina? Nie mogę znaleźć w pobliżu Trójmiasta takiego miejsca z pustym i szerokim pasem betonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To jest stare lotnisko wojskowe Lędziechowo na trasie Lębork Ulinia i wjeżdża się na nie w Kopaniewie, i jest na google zaznaczone jako Lebień ja mam na nie 30 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dzięki za info. Z Gdańska wychodzi 90 km. Każdy może wejść, czy szczują psami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Spokojnie można latać nikt się nie czepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.