witold_pi Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Proszę o opinie o sklepie- jak wygląda zakup, transport do Polski (ceny) oraz kwestia VATu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 kupowałem juz kilka razy wysyłka droższa niż w HK pewnie jak wszystko co wysyłają małe żółte rączki może wpaść na cło sposób pakowania nie przeciętny 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wszystko tak samo jak na HC, tylko dużo szybciej wysyłają towar. Czasami dołożą "gratisy". Np ostatnio w paczce znalazłem starą skarpetę!!! Dobrze, że wtedy zamówiony towar był dla moich kolegów a nie dla mnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 To na pewno taki chiński humor :lol2: Nie znacie się bo tam nie mieszkacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Jedno trzeba dodać - sklep przy wysyłce daje opcję wysyłki jako prywatna osoba - nie ma żadnego adresu sklepu tylko prywatny adres faceta. Ani razu celnik mi nie zatrzymał, a z innych sklepów sie zdarzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ja zauważyłem jedną rzecz przeglądając ofertę sklepu. Jest sporo części do silników spalinowych, co pochlebia, mimo że ceny nie są jakieś konkurencyjne. U nas jest przeważnie tak że wszystko mają, ale jak się zamówi to się okazuje że właśnie się skończyło i muszą zamawiać. Ciekaw jestem czy tam stany magazynowe przedstawiają realny stan rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 to znaczy, że stara skarpeta dla celnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 hehehe :jupi: Albo była para i celnik jedna zakosił bo miał swoja dziurawą :rotfl: Ale stop, bo zaraz ten wątek będzie się nadawał do Hyde Parku a nie do opinii o sklepach. 8) Paczka bardzo komunistycznie wygląda :wink: ale cicho bo jak wywiad czyta nasze forum to embargo nałożą na polskich modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 a jaki rodzaj transportu wybrać. EMS wiem, że "trzepią" każdą paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoreksz Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, ja ostatnio kupilem w tym sklepie 2 silniki elektryczne, pare smigiel i kilka drobiazgow. Przesylka zostala wyslana zwykla poczta, tanio ale straaaaasznie dlugo szla, prawie 4 tygodnie. Deklarowana wartosc 30$, nie byla sprawdzana w UC. Pozdrawiam, Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.