Motylasty Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Widzę że wszystkich tu zgromadzonych bardziej niepokoi moja asystentka od smyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Zdrowie, wygoda i zadowolenie modelarza przede wszystkim :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Bardzo interesujący test . Szkoda, że tylko jeden taki mamy. Chciałbym kupić smycz do nadajnika. Trzymanie aparatury jedna ręką i rzucanie modelu drugą jest trochę niewygodne. Próbowałem zaadaptować smycz od komórki. Nawet najszersza ma 20mm szerokości, przez co trochę się wrzyna w kark. Domyślam się, że im szersza tym lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Bardzo interesujący test . Szkoda, że tylko jeden taki mamy. Chciałbym kupić smycz do nadajnika. Trzymanie aparatury jedna ręką i rzucanie modelu drugą jest trochę niewygodne. Próbowałem zaadaptować smycz od komórki. Nawet najszersza ma 20mm szerokości, przez co trochę się wrzyna w kark. Domyślam się, że im szersza tym lepsza? Najlepsze są uprzęże na ramiona ( i dla kciukowców i dla pulpitowców ) a na tę chwile to jak mi podeślesz adres na PW to Ci pośle smycz z TURNIGY bo dawali ich swego czasu jako balast chyba do paczuszek z HK ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tam mam w sumie smycz z Tyskiego i w sumie fajnie na karkolu wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja tam mam w sumie smycz z Tyskiego i w sumie fajnie na karkolu wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A propos uprzęży - ktoś kiedyś na forum opisywał swoją adaptację wojskowych szelek do oprzyrządowania, ale za czorta nie mogę tego tematu znaleźć. Pamięta ktoś, pod jakim tytułem to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A propos uprzęży - ktoś kiedyś na forum opisywał swoją adaptację wojskowych szelek do oprzyrządowania, ale za czorta nie mogę tego tematu znaleźć. Pamięta ktoś, pod jakim tytułem to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A to Karolu nie było dzieło kolegi specyfick ? http://pfmrc.eu/printview.php?t=35339&start=0&sid=a793ea8c6326b3ccc9eb63593180492f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A to Karolu nie było dzieło kolegi specyfick ? http://pfmrc.eu/printview.php?t=35339&start=0&sid=a793ea8c6326b3ccc9eb63593180492f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Niestety nie, tamto było adaptacją szelek z demobilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Niestety nie, tamto było adaptacją szelek z demobilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Serdecznie dziękuję buwi777 za smycz Turnigy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.