Vadic Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Tak wygląda. Muszę jeszcze zedrzeć do końca naklejkę ze śmigła. Oblot? Może jutro? Nie wiem. 8) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Coś ten popychacz do SW dziwnie idzie, daleko od kadłuba, jedno podparcie może być za mało, pod obciążeniem może się wyginać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mój ultron waży 367 gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenin Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 a mój 343 masz silnik 2822 czy 2812? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 28-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 chyba jednak nie masz ten silnik http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Heh, pomyliłem się, 28-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenin Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 spoko, tez mam ten poza tym dziś oblatałem ultrona przy pętli zawiało go od przodu i gleba ;/ może wrzucę film a tak wog. to miałem za małą wysokość (człowiek uczy się na błędach) teraz wszystko się klei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.