TKC Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Chciałem wybrać coś z oferty Havla ale ilość produktów jest przytłaczająca, zaś opisy nie zawsze są pełne. Z tego powodu dość ciężko mi jest coś wybrać, zresztą jak czegoś nie dotknę czy nie zobaczę to ciężko mi określić czy mi się to przyda. Wiele osób kupuje w Havlu różne tkaniny, rowingi - moglibyście się podzielić które produkty z ich oferty kupujecie do swoich modeli - znacznie ułatwiło by mi wybór czegoś dla siebie. Interesuje mnie dla szkła i węgla: -tkaniny (w szkle maja tkaniny klasyczne i tkaniny rowingowe - czym one się różnią?) -tkaniny jednokierunkowe -rowing aramid -tkaniny -rowing (w Havlu nie widzę w chwili obecnej na magazynie oferty rowingu w mniejszych ilościach niż 1kg.) Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jakiś rok temu kupiłem w Havlu odpady poprodukcyjne rowingu węglowego.Są to odcinki po ok 2-5m .Sprzedawali to na wage za przyzwoite pieniądze.Jeśli nie mają teraz w ofercie to zawsze możesz zadzwonić i spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Z tkanin kupuję aeroglass klasyczną. Rowingowa to tkanina jednokierunkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Rowingowa to tkanina jednokierunkowa Jestes pewien :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Z tkanin kupuję aeroglass klasyczną. Rowingowa to tkanina jednokierunkowa Hehe sam sobie zaprzeczyłeś Rowing to włókna jednokierunkowe, a tkanina jak sama nazwa mówi- jest utkana, zapleciona Co innego to rowing a co innego tkanina rowingowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam. No to czym różni się tkanina klasyczna od rowingowej :?: Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 To przepraszam za wprowadzenie w błąd. Byłem przekonany że rowingowa to jednokierunkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No to czym różni się tkanina klasyczna od rowingowej :?:Rodzajem przędzy szklanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.