TKC Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Chciałem wybrać coś z oferty Havla ale ilość produktów jest przytłaczająca, zaś opisy nie zawsze są pełne. Z tego powodu dość ciężko mi jest coś wybrać, zresztą jak czegoś nie dotknę czy nie zobaczę to ciężko mi określić czy mi się to przyda. Wiele osób kupuje w Havlu różne tkaniny, rowingi - moglibyście się podzielić które produkty z ich oferty kupujecie do swoich modeli - znacznie ułatwiło by mi wybór czegoś dla siebie. Interesuje mnie dla szkła i węgla: -tkaniny (w szkle maja tkaniny klasyczne i tkaniny rowingowe - czym one się różnią?) -tkaniny jednokierunkowe -rowing aramid -tkaniny -rowing (w Havlu nie widzę w chwili obecnej na magazynie oferty rowingu w mniejszych ilościach niż 1kg.) Pozdrawiam Tomasz
tom000 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Jakiś rok temu kupiłem w Havlu odpady poprodukcyjne rowingu węglowego.Są to odcinki po ok 2-5m .Sprzedawali to na wage za przyzwoite pieniądze.Jeśli nie mają teraz w ofercie to zawsze możesz zadzwonić i spytać
meteor Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Z tkanin kupuję aeroglass klasyczną. Rowingowa to tkanina jednokierunkowa
armand Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Rowingowa to tkanina jednokierunkowa Jestes pewien :shock:
Wojtass_nt Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Z tkanin kupuję aeroglass klasyczną. Rowingowa to tkanina jednokierunkowa Hehe sam sobie zaprzeczyłeś Rowing to włókna jednokierunkowe, a tkanina jak sama nazwa mówi- jest utkana, zapleciona Co innego to rowing a co innego tkanina rowingowa.
Damian-str Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam. No to czym różni się tkanina klasyczna od rowingowej :?: Pozdawiam
meteor Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 To przepraszam za wprowadzenie w błąd. Byłem przekonany że rowingowa to jednokierunkowa.
kesto Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 No to czym różni się tkanina klasyczna od rowingowej :?:Rodzajem przędzy szklanej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.