rabbitlkr Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 ps: - tak tak wiem gdyby coś poszło nie tak zabili by nie tylko siebie ale i miliony niewinnych ludzi. - dzieci w afryce nie maja takich helików ani samochodzików i nie mają takich głupich pomysłów. - teraz mnóstwo 13 latków będzie się ciągało helikami i zabijało kolejne miliony ...mam nadzieje, że to wyczerpuje temat i ucina głupie dyskusje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 ps: - tak tak wiem gdyby coś poszło nie tak zabili by nie tylko siebie ale i miliony niewinnych ludzi. To się nazywa paranoja. To się leczy. Idź do psychiatry. Młody jesteś, masz szansę na pigułkach typu "Prozac" dojechać do emerytury, jako w miarę normalny człowiek. :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Nie wiem czy to Ty nie wyczułeś ironii czy ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_z Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 pomysłów. - teraz mnóstwo 13 latków będzie się ciągało helikami i zabijało kolejne miliony..... .... komarów i innych ledwo widocznych owadów. Jak Ci przejdzie to napisz coś sensownego i proszę przestań pić to świństwo bo ono Ci szkodzi. :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 - tak tak wiem gdyby coś poszło nie tak zabili by nie tylko siebie ale i miliony niewinnych ludziA co bombę atomową na pokładzie tego heli wieźli?Wtedy miliardów. Mo chyba że tylko konwencjonalną ale wtedy najwyżej tysięcy jak sądzę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Panowie wyluzujcie, czy Wy jesteście aż tak sztywni by nie wyczuć ironi? Od razu jak zobaczyłem tytuł tematu i film bez przeczytania komentarza rabita już w myślach miałem co się tu rozpęta :roll: Śmiać mi się chce jak czytam co niektórych wypowiedzi, przecież mógł by ktoś zginac, przecież to niebezpieczne, a co by było gdyby.... ! Ludzie trochę wyluzujcie bo tego sie czytac nie da :? Najlepiej to nie wychodzić z domu bo jeszcze jakiś zabłąkany pies spadnie z nieba prosto na głowę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 co niektórych wypowiedziJa tam tylko jedną hmm dziwną widzę.: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=CB_ToQf_MO8&feature=player_embedded#! ps: - tak tak wiem gdyby coś poszło nie tak zabili by nie tylko siebie ale i miliony niewinnych ludzi. - dzieci w afryce nie maja takich helików ani samochodzików i nie mają takich głupich pomysłów. - teraz mnóstwo 13 latków będzie się ciągało helikami i zabijało kolejne miliony ...mam nadzieje, że to wyczerpuje temat i ucina głupie dyskusje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Gdybyś był dłużej na forum to byś zrozumiał o co chodzi, widac nie masz pojęcia dlaczego Rabit tak pisał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Pozytywne krejzactwo na maxa :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł R Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 3 razy TAK. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diem Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Materiał zdecydowanie nadaje sie na sondę w hyde parku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.