kefir Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dziś byłem zrobić przymiarkę do wielkich zawodów Paintballowych Trochę dałem ciała bo kamerkę nie wiem czemu przestawiłem na 720 przez co miałem szeroki kąt i było widać nogi i kamerkę (a latałem na kamerce płytkowej ) Zerknijcie parę ujęć sklecone na szybko [vimeo]http://vimeo.com/16584693[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Trza okto uzbroić, tak na wszelki wypadek. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Kefir, bój się boga (dowolnego) - między ludźmi :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Kefir, bój się boga (dowolnego) - między ludźmi :twisted: :twisted: Co nas nie zabije to nas wzmocni - jak mawia moja babcia Aniela. :mrgreen: Kefir - Filmy coraz lepsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Teraz paru a w Grudniu będzie 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Teraz paru a w Grudniu będzie 300 This is Gdynia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.