baxter12 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wtedy możesz wkroczyć ty i za niewygórowaną cenę, np. 5zł/m2 10zł na godzinę ludzie zarabiaja, a ty o pięciu mówisz... Mnie to wychodzi rozsądna stawka 0,50 do 1 zł za metr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wtedy możesz wkroczyć ty i za niewygórowaną cenę, np. 5zł/m2 10zł na godzinę ludzie zarabiaja, a ty o pięciu mówisz... Mnie to wychodzi rozsądna stawka 0,50 do 1 zł za metr.. Oj sknera z Ciebie - Baxter12 ;D A tak poważnie to czymś się trzeba zajmować więc czemu nie modelarstwem (zawsze to lepsze niż dopalacze na dyskotekach) więc pewnie rodzice zmiękną. A rozbijanie i reperowanie modeli po kraksie to rzecz normalna więc siebie i tatę od razu na to nastaw - nie jest to powód aby rezygnować z modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 bez przesady 5zł za m2 to zbyt wysoka cena ale przemyślę HE,he, za m3 :devil: A po za tym,to śniegu w najbliższym okresie ma nie być,Bozia nam już dostarczyła przez ten rok tyle wody,że już na śnieg raczej nie wystarczy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A za sześcienny to tak.. Sknera? Może raczej realista.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wątpię żeby sąsiedzi się zgodzili a poza tym to tata powiedziałby że wioche tylko zrobię i wstydu się najem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Wstyd to kraść - nie rozumiem podejścia twojego taty do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 w tym chodzi o to że sąsiedzi pomyślą że nie mamy kasy na jedzenie a tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 To nie możesz im po prostu powiedzieć o co chodzi??? Dla chętnego nic trudnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Z resztą mogę zobaczy się jeszcze śnieg nie spadł przynajmniej tu w Łęcznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ej no nie pamietacie juz ze ŻADNA PRACA NIE HAŃBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak wiem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Też skorzystam z tego patentu :idea: :mrgreen: Śnieżku padaj już ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 meteor, narazie to mozna z liści trawniki posprzatac a Ty Śniegu.. nie waż się padac przed mikołajkami.. My tu chcemy jeszcze polatac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Śniegu, śniegu, śniegu... ! :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Śnieguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a z resztą co szkodzi w zimę latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Radzik latałeś juz w zimę? nooo... więć. Malker zdrajco ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 niestety ale po 1 nie mam elektroniki na którą prubuje zebrac małe co nieco po 2 interesuje się modelarstwem od wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 w zime bardzo wieje a to nie słuzy helikopterom tymbardziej palcom.. ktore kostnieją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja jak już to będę latał samolotem a w zime nie zawsze są wiatry a palce- skurzane rękawiczki i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ale bynajmniej ja juz nie latam w rekawiczkach tak samo jak bez.. nie czuje modelu poprostu.. nie wiem jak to opisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.