Vadic Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Na 2 i 3 fotce jeżeli bym nie wiedział, że to RC to pomyślałbym, że to prawdziwa eFka. Gratulacje pięknego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Na 2 i 3 fotce jeżeli bym nie wiedział, że to RC to pomyślałbym, że to prawdziwa eFka. Gratulacje pięknego modelu Zgadza się ! Świetny model , gratuluje talentu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 karlheinz, Czy na model będziesz nanosił jakieś znaki taktyczne, malowania pułków itp? Bez tego jak dla mnie jest troszkę łyso i tak "zabawkowo" (mam nadzieję, że się nie obrazisz za te stwierdzenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Odnośnie filmiku to mam ale kiepskiej jakości (gorszej niż zdjęcia) Postaram się nagrać film w lepszej rozdzielczości i wrzucę.Odnośnie znaków oczywiście bedą zaraz wysyłam pw do kolegi z forum ,który oferował mi pomoc odnośnie kalkomani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Uff, juz myślałem, że zostanie taki goły. Tylko koniecznie potem dodaj jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Niektórzy mówią jak prawdziwy, prawie jak F15, że już sam zaczynam wątpić. Przecież jest prawdziwy(: i w dodtku taki malutki, że aż przyjemnie popatrzeć. "Goły" też wygląda całkiem ładnie. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 fajnie budujesz ! ... Interglas, czy to ma hexagonalnom structure jak honeycomb ? I czy to czeba w pjecy wygrzaci rzeby sie ztwardialo ? I czy mozna to gdziesi zamuvici pocztom ? Ja urzywalem Nomex na niekturyh samolotuw. Ale to czeba gotowac w pjecu rzeby ztwardialo .. najleprszego, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Interglass - brend, marka tkaniny szklanej O wygrzewaniu decyduje rodzaj, systemu żywica-utwardzacz a dokładnie rodzaj utwardzacz. Rodzaj materiału na przekładkę (czy Herex, Airtex czy Honeycomb) w technologi sandwich nie ma nic wspólnego z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Piotrek, popatrz jak to wygląda: :cry: Postaraj się żeby"kostki" dotarły do piątku ,to może mi się uda w sobotę kolegów w Parzniewie ponownie odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkub Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Zapraszamy serdecznie, choć jety są baaardzo zaraźliwe. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dzięki Jarku , mam nadzieje że pogoda dopisze,bo planuje wrzucić w model troszkę mocniejszy napęd :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Film z sobotnich lotów F -15 nad naszym lotniskiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Czyżby pilot zapomniał wypuścić podwozie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Czyżby pilot zapomniał wypuścić podwozie ? olo, zdjęcie ,które wstawiłem wcześniej jest odpowiedzią na Twoje pytanie :wink: Piotrze ,dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jeszcze jeden film z F-15 Roberta w roli głównej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 fajnie F-15 lata Lubje jak profil wyglonda w powjetshu , i jak londuje z nosem w gure .. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A moja "dziewczynka" leży i obrasta kurzem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Robert jak ty dajesz radę czasowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No właśnie ostatnio nie daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kalkomania praktycznie nie srebrzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider103 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mam kilka pytań do Pana: 1. Skąd Pan wziął te wszystkie formy do dysz dopalaczy? 2. Czy Pan je robił wszystkie ręcznie? (jesli tak to z jakiego materiału?) 3. I najważniejsze skąd Pan wziął formę na kadłub? 4. Wg jakich planów Pan go tworzył? (proszę o link) Być może zadaję głupie pytania ale jestem zielony w tym temacie i pragnę się coś dowiedzieć.. Bardzo mnie to ciekawi ponieważ w przyszłości też chciałbym tworzyć takie CUDA Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi