Kiso Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wciąż trochę zimno jak na pierwszy przebłysk wiosny ale słońce było przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Widzę, że ostatnio nad Chorzowem same "delty". Twoja i Molanosa. Ale to też znaczy że: SEZON OTWARTY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Proszę państwa! Wiatr skutecznie osuszył parking i można wjechać autami. Słoneczko grzeje - tylko latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 U mnie szykuje sie kolejna delta, z tym ze 1,6m rozpietosci jak coreczka da mi w najblizszym czasie troche wolnego to wpadne polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dla zainteresowanych: Zebranie członków Chorzowskiego Stowarzyszenia Modelarzy, odbędzie się dnia 27.09.2013 (piątek) o godzinie 18:00 ul. Chrobrego 17 w Chorzowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mam EDF'a do oblatania, "HABU" -przydałby się pas asfaltowy, choć może z trawy wystartuje. Mogę się w przyszłym sezonie do Was uśmiechnąć? W tym nie mam ubezpieczenia bo w ogole nie latam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Właśnie na tym spotkaniu między innymi sprawami będziemy wspólnie załatwiać również ubezpieczenia modelarskie by móc spokojnie latać na Węzłowcu. Marcinie - gości z ubezpieczeniem zawsze mile powitamy . Trawa skoszona i pas asfaltowy czysty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam Trochę zdjęć z dzisiejszego latania: https://picasaweb.go...elarzyLotnisko# Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Szybki jesteś Arturze! A w niedzielę był istny szybowcowy "kombat". Ale ja tak szybko nie wstawię filmików . Krzysztof jak tam twój model po kolizji powietrznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiso Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja mam się dobrze, beta trochę gorzej Brzozy nie było ale serwo jest do wymiany, straty do akceptacji przy takich zabawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Brzozy nie ale Mateusz . Wymienisz tryby? Jak by był problem z tym prętem to daj znać, może da się coś nagwintować na szybko. Filmiki są rewelacyjne- szczególnie momenty krytyczne np. podczas kontaktu EGP z atakującą Betą Mateusza!!! No i szyk po lądowaniu nos w nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 No i wreszcie następny filmik ZAPRASZAM: http://www.youtube.com/watch?v=CRfiByEhIOI W takich warunkach latają tyko twardziele :wink: . Twardziele latają bez gyro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja nie mogę!!! Ale wspomnienia - to było w listopadzie TRZY LATA TEMU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Panowie i Panie, może zrobimy inaugurację sezonu 2014 w Nowy Rok? Jak oczywiście przestanie w głowie szumieć:-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No to LATAMY !!! Ekipa zbiera się dziś od 11.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burakko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czy ktoś zamierza latać na śniegu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 I co Krzysztofie - polataliście na śniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Już po śniegu - przedsmak wiosny: http://youtu.be/oo2qQD9Lr-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A ja w tym "przedsmaku wiosny" rozwaliłem model. A takie kamery jak na poniższym filmiku to by się nam przydały - wszystko się rozleci i zniszczy, a kamera nie i dalej nagrywa!!! http://www.youtube.com/watch?v=QrxPuk0JefA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiso Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Koleżance spadła kamera z kasku jak leciała już na czaszy, na 300m. Kamerę znalazła po tygodniu, jak rolnik skosił pole. Po naładowaniu działała Gopro i inne takie spokojnie to przeżywają Natomiast da się również z większym sprzętem.... Lusterkowce bez obudowy też przeżyją!!! Ten spadał z 3 kilometrów http://www.engadget.com/2009/12/16/canon-eos-rebel-xt-spits-in-gravitys-face-survives-3-000-foot/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi