JarekF Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Witojcie ! Wiele już było o kamerkach. Właśnie zakupiłem taką: http://cgi.ebay.co.uk/MINI-HD-1280x960-SPY-HIDDEN-DVR-MICRO-CAMERA-PEN-CAM-DV-/260692173924?pt=UK_Gadgets&hash=item3cb276e464 . Zainteresowała mnie rozdzielczość w AVI 1280x960, a więc wyższa niż gum-camy, czy breloczki. Co o niej myślicie ? Czy ktoś z was używa taką ? Jaka jest jakość filmików ? Pytam bo dopiero co zamówiłem i jeszcze nic o niej nie wiem. Ze zdjęć wynika, że montaż w modelu też nie powinien nastręczać trudności. Wystarczy wywiercić otwór o danej średnicy. Uchwyt długopisowy też można gdzieś w modelu zahaczyć tak aby tylko część z obiektywem wystawała, a i włącznik operacyjny jest w dogodnej pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Kilka dni temu sprzedałem 2 sztuki takich długopisów. Jakość wydaje się być ciut lepsza niż w 640x480 lecz fakt jest taki że piksele są tylko zdublowane więc rewelacji nie ma. No i waga jest dużo większa niż gumcamy czy breloczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.