Skocz do zawartości

XI International Flying Model Picnic Żar 2011 - zapisy!

Piotrp_de

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część z nas już ma plany na 6-7 sierpnia, prawda Krzyśku?

Święte słowa Wojtku, teraz jeszcze przed nami 30-31.07 zawody w Tęgoborzu masz nie daleko i 6-7.08 Nowy Targ. :mrgreen:
Gość slawekmod
Opublikowano

Ja wybieram się z rodziną na zlot do Nowego Targu, tym bardziej pojadę żeby pokazać córce góry.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Właśnie nic nie słychać. W tamtym roku nie miałem ochoty i czasu jechać ale w tym mam zamiar z jakimiś modelami, no chyba że piknik odwołany.

Opublikowano

Tak, już, chcielibyście aby odwołano piknik. Nic z tego. Piknik się odbędzie tak jak w zeszłym roku, czyli pierwszy weekend lipca 6-8.07.2012r. Prawdopodobnie od poniedziałku na stronie Piotra będzie info i zapisy ale może się z tym spóźnić, bo jest trochę "zalatany".

Opublikowano

Czy jeżeli chciałbym przyjechac i polatać sobie modelem na górze Żar to musze się zapisywać? Bo niewiem czy dam rade w tym terminie dodam, że nie chcę startowac w żadnych zawodach czy konkursach.

Pzdr

Opublikowano

Na pikniku nie ma zawodów ani konkursów są jedynie POKAZY.

Możesz się zapisać już ale też możesz zapisać się po przyjeździe.

Latasz tylko i wyłącznie jak przyjdzie Twój czas.

Bez zapisania się i wykupienie hm... "licencji" możesz latać tylko w czasie w wolnym czyli z samego rana i późnym popołudniem.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o polatanie to albo przez rozpoczęciem zawodów albo po zakońceniu. Mniej więcej od 9.00 do 19.00 lotnisko dla lotów poza piknikowymi jest zamknięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.