Wojtass_nt Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Moze zasilimy Wilcze laski jeszcze w tym roku? Część z nas już ma plany na 6-7 sierpnia, prawda Krzyśku? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nowy targ tak? byłem Pare lat temu fajna imprezka ;p niestety koliduja ze soba;p gdyby nie to moze bysmy byli na obydwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Część z nas już ma plany na 6-7 sierpnia, prawda Krzyśku?Święte słowa Wojtku, teraz jeszcze przed nami 30-31.07 zawody w Tęgoborzu masz nie daleko i 6-7.08 Nowy Targ. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Żadne zawody po za miastem nie wchodzą w grę bo nie mam samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja wybieram się z rodziną na zlot do Nowego Targu, tym bardziej pojadę żeby pokazać córce góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Odkop ale co tam. Czy 2012 jest bez pikniku? Jakoś cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właśnie nic nie słychać. W tamtym roku nie miałem ochoty i czasu jechać ale w tym mam zamiar z jakimiś modelami, no chyba że piknik odwołany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tak, już, chcielibyście aby odwołano piknik. Nic z tego. Piknik się odbędzie tak jak w zeszłym roku, czyli pierwszy weekend lipca 6-8.07.2012r. Prawdopodobnie od poniedziałku na stronie Piotra będzie info i zapisy ale może się z tym spóźnić, bo jest trochę "zalatany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No to super Planuje sie tam wybrac ze znajomymi na motocyklach, dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy jeżeli chciałbym przyjechac i polatać sobie modelem na górze Żar to musze się zapisywać? Bo niewiem czy dam rade w tym terminie dodam, że nie chcę startowac w żadnych zawodach czy konkursach. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na pikniku nie ma zawodów ani konkursów są jedynie POKAZY. Możesz się zapisać już ale też możesz zapisać się po przyjeździe. Latasz tylko i wyłącznie jak przyjdzie Twój czas. Bez zapisania się i wykupienie hm... "licencji" możesz latać tylko w czasie w wolnym czyli z samego rana i późnym popołudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jeżeli chodzi o polatanie to albo przez rozpoczęciem zawodów albo po zakońceniu. Mniej więcej od 9.00 do 19.00 lotnisko dla lotów poza piknikowymi jest zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Już można się zapisywać, hurraa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zapisywać można się tutaj http://www.zar.piotrp.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.