dlugi1974 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam serdecznie , niestety jestem totalnym laikiem ale wraz z siostrzeńcem chcemy pobawić się troszkę prostym modelem latającym więc na początek kupiłem elektronikę a teraz padł pomysł na silnik spalinowy i tutaj moje pytanie co to za silnik czy jeszcze coś da się z nim zrobić , czym napędzany i jak się go odpala ? za wszelkie info bardzo bardzo będę wdzięczny. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9fd6bae7bee492a0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi1974 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 foto dałem jeśli nie widać zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 OS Max, z lewej strony lub prawej na korpusie jest liczba np 20, 25 to oznacza pojemność w calach ale po przecinku czyli 20 to 0.20cala czyli 3,5cm3 25 to 4cm. Z fotki wydaje mi się, że to ten własnie przedział pojemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 po nr tłumika wychodzi 1,76cm3 (OS .10). jeśli ma kompresję możesz popełnić np wicherka lub kupić jakiegoś górnopłata ok 1m rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.