instruktor Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 dostałem taką wiadomośc meilem http://img119.imageshack.us/img119/8241/jestemwirlandii1ep6.jpg nic dodać nic ując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 po orle zostao tylko piuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Zostao nie zostao, ale zafsze to piuro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 po orle zostao tylko piuro Coś nie mogę zrozumieć co tu jest napisane, :crazy: to chyba nie jest po Polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A jak myślicie dlaczego On odleciał -patrzył na podobną ortografię i odfrunął sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja trochę z innej beczki: czytając temat myślałem, że coś zmieniło się ma moim dawnym wydziale lub jakąś filę otworzyli czy coś... Oczywiście miałem na myśli MEiL, czyli Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa na PW Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? to moze nie takie nienormalne skojarzenie, ale mi od razu przyszedl na mysl pewien dowcip (zartujacy z emigracji) o roznicy miedzy 2 a 4RP :mrgreen: . nie wiem czy powinienem go cytowac, bo rozni ludzie roznie na niego reaguja :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 tez pomyslalem na meilu na pw, mysle 2 tygodnie w domu siedze i cos juz sie tam dzieje. Ale widac to juz jakies skrzywienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Z tego co mi wiadomo absolwenci MEiLu w wielu miejscach świata przebywają i pracują... a wracając do obrazka - to trochę może w uczucia narodowe godzić... ale to tak na marginesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja trochę z innej beczki: czytając temat myślałem, że coś zmieniło się ma moim dawnym wydziale lub jakąś filę otworzyli czy coś... Oczywiście miałem na myśli MEiL, czyli Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa na PW Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? Ta - osobiscie jako student MEiL'u od razu wpadlo mi to do glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja też tylko dlatego wszedłem w ten wątek. Co prawda nie skończyłem MEL'u, ale studiowałem tam kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.