instruktor Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 dostałem taką wiadomośc meilem http://img119.imageshack.us/img119/8241/jestemwirlandii1ep6.jpg nic dodać nic ując Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz17bl Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 po orle zostao tylko piuro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Zostao nie zostao, ale zafsze to piuro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHU I JURAS Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 po orle zostao tylko piuro Coś nie mogę zrozumieć co tu jest napisane, :crazy: to chyba nie jest po Polsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 A jak myślicie dlaczego On odleciał -patrzył na podobną ortografię i odfrunął sobie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ja trochę z innej beczki: czytając temat myślałem, że coś zmieniło się ma moim dawnym wydziale lub jakąś filę otworzyli czy coś... Oczywiście miałem na myśli MEiL, czyli Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa na PW Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam P. Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? to moze nie takie nienormalne skojarzenie, ale mi od razu przyszedl na mysl pewien dowcip (zartujacy z emigracji) o roznicy miedzy 2 a 4RP :mrgreen: . nie wiem czy powinienem go cytowac, bo rozni ludzie roznie na niego reaguja :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikicaca Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 tez pomyslalem na meilu na pw, mysle 2 tygodnie w domu siedze i cos juz sie tam dzieje. Ale widac to juz jakies skrzywienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczepan Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Z tego co mi wiadomo absolwenci MEiLu w wielu miejscach świata przebywają i pracują... a wracając do obrazka - to trochę może w uczucia narodowe godzić... ale to tak na marginesie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ja trochę z innej beczki: czytając temat myślałem, że coś zmieniło się ma moim dawnym wydziale lub jakąś filę otworzyli czy coś... Oczywiście miałem na myśli MEiL, czyli Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa na PW Ktoś jeszcze miał takie 'nienormalne' skojarzenia? Ta - osobiscie jako student MEiL'u od razu wpadlo mi to do glowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Ja też tylko dlatego wszedłem w ten wątek. Co prawda nie skończyłem MEL'u, ale studiowałem tam kilka lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.