bzik4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na szczęście Kubuś Puchatek wyprowadził i paczka nie była potrzebna Mam jeszcze film ze spirali upadkowej ale jeszcze nie załadowałem na YT Dziś dorobiłem dodatkowe serwo do speed systemu (jeszcze nie testowane), ale myślę jeszcze o zrobieniu serwa do zakładania uszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarboszek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Mam jeszcze film ze spirali upadkowej ale jeszcze nie załadowałem na YT wrzucaj jak tylko sie załaduje. Ja swoim wyprowadziłem spiralę pół metra nad ziemą, niestety filmu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Myślałem że mam lepszy film Generalnie po zdjęciu gazu nie ma problemu z wyjściem ze spirali, pod warunkiem że jest spory zapas wysokości. Myślałem że mam film jak tej wysokości o mało mi nie zabrakło Na filmach tego nie widać ale w spirali całość spada jak kamień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.