fam0wned5 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam, jestem nowy na forum i chciałem nauczyć się latać na symulatorze fms zainstalowałem wszystko poprawnie(a nie mam apki chciałem zobaczyć jak się lata później aparatura) i włączam grę , wybieram samolot i teksturę a ona miga mam taka kartę graficzna : http://allegro.pl/msi-geforcen260gtx-896-mb-ddr3-oc-overclock-i1355027658.html co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 W Sterowanie ustaw Klawiatura. Przyporządku klawisze i mozna latac. Kiedys mialem W S-gaz, A S-Kierunek, strzałki gora-dol- wysokość, prawo-lewo- Lotki. A no i jeszcze silnik włącz-wyłącz-Q-E. Czyli takie ustawienie jak w radiach z mode2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nadal nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek19962 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A może masz Windows 7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 No mam siódemkę no i co.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 daj na fms, prawym przyciskiem myszy potem lewym właściwości, potem zakładka zgodność następnie zaznaczamy "uruchom ten program w trybie zgodności z:" i z tabeli "windows XP (service pack 3)" dodatkowo zaznacz "uruchom ten program jako administrator" > zastosuj i ok. powinno działać ;p jak coś to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nadal nic możne ktoś udzielić pomocy. http://img101.imageshack.us/img101/4407/araxd.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam jestem nowy na forum. Gdy pobierałem FMS wyczytałem, że działa na Windowsach XP i starszych. Po kilku próbach nie udało mi się go odpalić na "siódemce". I może to nie zależeć od karty graficznej. Na Xp działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mi na 7 działa bez najmniejszego problemu.. A wyskakuje Ci jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie jest "ciemno". otwiera się ale widać tylko czarny obraz, po włączeniu wyskakuje, że coś się nie załadowało, a jak nacisne np. "r" to wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A nie przypadkiem d3drm.dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ściągnij to: http://www.driverskit.com/dll/d3drm.dll/494.html i skopiuj do katalogu z fms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cofam co pisałem wcześniej. :oops: Działa! Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulamario Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja mam takie pytanie Mam futabe 4ch i przewód usb z alegro lub ebay nie pamiętam ale na windowsie 7 by najmniej u mnie nie działa (chyba interfejs) bo jak podłącze pada to wszystko działa bez problemu no ale na padzie a nie na apce. Macie jakąś rade czy może interfejs poszedł z dymem,leżał tak ok 1,5 roku nie używany a może jakieś sterowniki są potrzebne bo nie pamiętam czy jakaś płyta była w zestawie do tego przewodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zacznij od wypróbowania u kogoś znajomego kto ma windows xp. Jeżeli dalej nie bedzie działać wtedy będziesz się martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulamario Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 tak wiem ale gdzie ja znajde teraz xp?kto na tym jeszcze pracuje na 100% nikt z moich znajomych trzeba wyciagnac starego kompa z szafy i zainstalowac tam xp bo innego wyscia ja nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Start/Urządzenia i drukarki/ PPM na swoim urządzeniu i: Ustawienia kontrolerów gier/ Zaawansowane i ustaw sobie preferowane urządzenie do współpracy ze starszymi programami PPM - prawy przycisk myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam Mam problem z FMS na windows 7, podczas uruchamiania programu pojawia się komunikat "D3DRM.dll is not loaded." Jest jeszcze jeden problem, podczas instalowania PPJoySetup pojawia się komunikat "Error instaling new device drivers. PPJoy will not be operational. You will need manually instal the device drivers." czyli Błąd instalacji nowych sterowników urządzeń. PPJoy nie będzie działał. Będziesz musiał ręcznie zainstalować sterowniki urządzeń. Skąd pobrać te sterowniki? Za wszelką pomoc bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.