fam0wned5 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Witam, jestem nowy na forum i chciałem nauczyć się latać na symulatorze fms zainstalowałem wszystko poprawnie(a nie mam apki chciałem zobaczyć jak się lata później aparatura) i włączam grę , wybieram samolot i teksturę a ona miga mam taka kartę graficzna : http://allegro.pl/msi-geforcen260gtx-896-mb-ddr3-oc-overclock-i1355027658.html co zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 W Sterowanie ustaw Klawiatura. Przyporządku klawisze i mozna latac. Kiedys mialem W S-gaz, A S-Kierunek, strzałki gora-dol- wysokość, prawo-lewo- Lotki. A no i jeszcze silnik włącz-wyłącz-Q-E. Czyli takie ustawienie jak w radiach z mode2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Nadal nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek19962 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 A może masz Windows 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 No mam siódemkę no i co.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicaii Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 daj na fms, prawym przyciskiem myszy potem lewym właściwości, potem zakładka zgodność następnie zaznaczamy "uruchom ten program w trybie zgodności z:" i z tabeli "windows XP (service pack 3)" dodatkowo zaznacz "uruchom ten program jako administrator" > zastosuj i ok. powinno działać ;p jak coś to pisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 No nadal nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fam0wned5 Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Nadal nic możne ktoś udzielić pomocy. http://img101.imageshack.us/img101/4407/araxd.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafciu Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Witam jestem nowy na forum. Gdy pobierałem FMS wyczytałem, że działa na Windowsach XP i starszych. Po kilku próbach nie udało mi się go odpalić na "siódemce". I może to nie zależeć od karty graficznej. Na Xp działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Mi na 7 działa bez najmniejszego problemu.. A wyskakuje Ci jakiś błąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafciu Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 u mnie jest "ciemno". otwiera się ale widać tylko czarny obraz, po włączeniu wyskakuje, że coś się nie załadowało, a jak nacisne np. "r" to wyskakuje błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 A nie przypadkiem d3drm.dll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafciu Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 dokładnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ściągnij to: http://www.driverskit.com/dll/d3drm.dll/494.html i skopiuj do katalogu z fms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafciu Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Cofam co pisałem wcześniej. :oops: Działa! Wielkie dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulamario Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ja mam takie pytanie Mam futabe 4ch i przewód usb z alegro lub ebay nie pamiętam ale na windowsie 7 by najmniej u mnie nie działa (chyba interfejs) bo jak podłącze pada to wszystko działa bez problemu no ale na padzie a nie na apce. Macie jakąś rade czy może interfejs poszedł z dymem,leżał tak ok 1,5 roku nie używany a może jakieś sterowniki są potrzebne bo nie pamiętam czy jakaś płyta była w zestawie do tego przewodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_Max Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Zacznij od wypróbowania u kogoś znajomego kto ma windows xp. Jeżeli dalej nie bedzie działać wtedy będziesz się martwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulamario Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 tak wiem ale gdzie ja znajde teraz xp?kto na tym jeszcze pracuje na 100% nikt z moich znajomych trzeba wyciagnac starego kompa z szafy i zainstalowac tam xp bo innego wyscia ja nie widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Start/Urządzenia i drukarki/ PPM na swoim urządzeniu i: Ustawienia kontrolerów gier/ Zaawansowane i ustaw sobie preferowane urządzenie do współpracy ze starszymi programami PPM - prawy przycisk myszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_z Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Witam Mam problem z FMS na windows 7, podczas uruchamiania programu pojawia się komunikat "D3DRM.dll is not loaded." Jest jeszcze jeden problem, podczas instalowania PPJoySetup pojawia się komunikat "Error instaling new device drivers. PPJoy will not be operational. You will need manually instal the device drivers." czyli Błąd instalacji nowych sterowników urządzeń. PPJoy nie będzie działał. Będziesz musiał ręcznie zainstalować sterowniki urządzeń. Skąd pobrać te sterowniki? Za wszelką pomoc bardzo dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.