Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zablokujcie wątek a jak druga strona będzie chciał odpisać to się zgłosi do pierwszego lepszego moda. Po co roztrząsać sprawę na kolejnych 30 stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 u mnie słowo droższe od pieniędzyalleluja rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Po co blokować ? Przecież ciągłe blokowanie tematów nic nie rozwiąże. Raz prowadziłem pewną rozmowę z pewnym userem i pewien mod zablokował temat przez co sprawa nie została wyjaśniona do końca. Takie postępowanie nie jest odpowiednie , temat zamknać, owszem ale po zakończeniu sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 W sumie niech robi się piana Ja tylko apeluję do KUBY coby ignorowanie tematow włączył :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Paweł, jaka piana? Temat zostanie wyjaśniony a wtedy zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Z autopsji wiem, że tematy podobne do tego kończą się między 30 a 50 stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Paweł , ja piany nie toczę, znam obu kolegów o których mowa w tym temacie bo w przeciwieństwie do Ciebie i innych wiem o kogo chodzi jednak nie dyskutuję na ten temat bo: jak by nie było są to moi koledzy i myślę że dojdzie do porozumienia a potem wszystko wróci do normy. Nie wydaję osądów , nie wnikam w Krzyśka krawaty itp. Pożyjemy zobaczymy. A pretendentów do krawata jest bardzo wielu ( nie chodzi o ten temat) ale mało mnie to rusza w tym momencie. Jeden z modów zwrócił się do mnie na GG o uzupełnienie profilu, rozumiem postanowienia regulaminu i dostosowałem się , szkoda że nie napisał tego samego do 150 innych lub nie potrafił tego wyegzekwować. Nie wiem . Sory za OT , a w tytułowej kwestii proponuję zaczekać a nie pisać po to zeby pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 piotrp U mnie jesteś już w ignorowanych. Za delikatny jesteś na kontakty ze mną, muszę Cię chronić. Są takie momenty w życiu faceta że trzeba p... pięścią w stół. Ale to dotyczy facetów. Śmierć frajerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Popieram. :!: Oszustów, złodziei, naciągaczy, kombinatorów, spekulantów, frajerów nie cierpię,i moim zdaniem polskie prawo jest dla takich z łagodne. :evil: Osa rozwiązywałem kilka razy podobne problemy i zawsze wychodziło mi że aby dopiąć swego trzeba być natrętnymi wrednym pisać e-mail,smessy, PW, na gg, skypa dzwonić czasami o 24. Życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Osa rozwiązywałem kilka razy podobne problemy i zawsze wychodziło mi że aby dopiąć swego trzeba być natrętnymi wrednym pisać e-mail,smessy, PW, na gg, skypa dzwonić czasami o 24. Życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu. Ująłeś mnie tym Jędrula za serce. Pamiętasz mnie i nasze lipcowe "transakcje" ? Byłeś bardzo oszczędny w komunikacji jak pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ująłeś mnie tym Jędrula za serce. Pamiętasz mnie i nasze lipcowe "transakcje" A mógłbys rozwinąć temat? Skoro tak sobie rodzinnie rozmawiamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No niestety bydło jest wszędzie, wygląda na to że również pośród nas ....niestety. Z Pastucha elektrycznego jakiego trza po garbie polecieć, może się nauczy...... Chociaż po przemyśleniu chyba to nic nie da - to kwestia charakteru. A mądre powiedzenie mówi że z g...na bata nie ukręcisz...... Osa mimo wszystko mam nadzieję że sprawa jakoś pozytywnie się rozwiąże! PS. Utopia - w pełnej rozciągłości popieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ująłeś mnie tym Jędrula za serce. Pamiętasz mnie i nasze lipcowe "transakcje" A mógłbys rozwinąć temat? Skoro tak sobie rodzinnie rozmawiamy... Jedrula wie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wiem przyznaje się, mocno opóźniłem się z wysyłką i nie byłem zbyt rozmowny, ale paczka dotarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 przydał by się taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wiem przyznaje się, mocno opóźniłem się z wysyłką i nie byłem zbyt rozmowny, ale paczka dotarła.Dziekujemy. Podskakujesz w moich oczach dwa oczka wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No i co? Pianka znowu do "białości" ubita, a "przestępca" w dalszym ciągu nieznany! Krzysiu poprawił, to co wypadało i dzięki mu za to. /Kto dał Ci ten krawacik nie wiem i ja w tej chwili natychmist bym Ci go zdjął/. Wojtek był cały "za", a nawet "przeciw", bo jak niżej zauważono, trzeba by cały tutejszy reg. do spodu zniwelować, a wszystkich aktualnych modów na zielona trawkę posłać, aby dobrze się komponowała z ich "naturalną zielonością". I tylko gdzieś tam w najgłębszym zakamarku mej "polskiej duszy" kołacze się pytanie: czy aby tych problemów, wątpliwości, niedomówień, oskarżeń i odsądzania od czci wszelakiej nie powinno się toczyć na tym innym, jakże nam bliskim, a zarazem tak troszkę innnym, z założenia, forum modelarskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 powiem tak: piotrp U mnie jesteś już w ignorowanych. Za delikatny jesteś na kontakty ze mną, muszę Cię chronić. Są takie momenty w życiu faceta że trzeba p... pięścią w stół. Ale to dotyczy facetów. Śmierć frajerom. sam miałem podobną sprawę w sumie z kolesiem mieszkającym niedaleko bo raptem 25 km ode mnie i chodziło o serwa GWS. kupiłem od niego na aukcji 4 serwa i wszystko pięknie do czasu jak paczka przyszła i sprawdzam je i co?.... 2 serwa szlak fertik... nie chodzą... dzwonie raz ... drugi... trzeci ... i co frajer... nie odbiera w końcu po jakiś 2 tygodniach dzwonienia i pisania maili wsiadłem z kumplem ( dwóch świrów w glanach z białymi sznurówkami... wiadomo o kogo chodzi) do busa i pojechałem do frajera... jakże był zdziwiony ze ktoś go odwiedza... i upomina się o swoją kasę ... koleś oddał pieniądze i dostał towar z powrotem i błagał żeby nie mówić nic mamie... wniosek jeden... nie załatwiam od tego czasu interesów z dzieciakami i frajerami. pozdrawiam i życzę owocnego załatwienia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ...... nie powinno się toczyć na tym innym, jakże nam bliskim, a zarazem tak troszkę innnym, z założenia, forum modelarskim? No chyba jednak nie powinno się toczyć na "tym innym jakże bliskim" a dla pewnych osób bardzo dalekim forum wręcz powiedziałbym że dla niektórych nieosiągalnym. Jeżeli Marku pijesz do "forum tabu" w którym również uczestnicze to zupełnie nietrafiony post z Twojej strony. Innym dlaczego? Bo regulamin ma 10 linijek? Bo wszyscy aktywni userzy przestrzegają jego zapisów? Bo w tematach jest merytorycznie? Bardzo proszę o odpowiedź Marku w tej sprawie na PW. A wracając do tematu, rozmowa toczy się tu i teraz a nie na innym , bliskim czy dalekim forum. Tamten kolega nie odpowiada z bardzo prostej przyczyny- uczy się od poniedziałku do piatku i nie ma dostępu do netu. Albo mi się wydaje albo są robione tu wycieczki osobiste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam I tylko gdzieś tam w najgłębszym zakamarku mej "polskiej duszy" kołacze się pytanie: czy aby tych problemów, wątpliwości, niedomówień, oskarżeń i odsądzania od czci wszelakiej nie powinno się toczyć na tym innym, jakże nam bliskim, a zarazem tak troszkę innnym, z założenia, forum modelarskim?Marku zgodzę się tutaj z tym co napisałeś a ja pozwoliłem sobie zacytować powyżej (przepraszam, że bez Twojej zgody).Wiesz dlaczego tego typu postów nie ma na tym czy tych innych forach (może nie wszystkich)? Bo tam ludzie się szanują i są wobec siebie lojalni, nie ma lepszych i lepsiejszych, nie ma znaczenia jaki masz kolor: zielony, niebieski, czerwony, żółty czy fioletowy. Poprostu się szanujemy i staramy się przestrzegać prostej zasady nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Ten jeden zapis w regulaminie zastępuje kilkanaście innych linijek teklstu. A oszustów powinno się publicznie nagłaśniać. Pozostanie tylko teraz pytanie: kiedy Jedrula wyjaśniłby sprawę gdyby nie nagłośnienie na tym forum tego tematu. Ewentualną dalszą rozmowę proponuję przenieść na PW aby nie naruszać regulaminu tego jakże bliskiego a zarazem innego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.