Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 To że na Allegro trafiają się "rodzynki" wcale mnie nie dziwi, część sprzedających to zwykli naciągacze :evil: , część po prostu nie wie co sprzedaje... :roll: ale jak wytłumaczyć takie kwiatki: Kwiatek opis nieprecyzyjny (nie podano że to do sil. szczotkowych), cena w pierwszym lepszym wygoglowanym sklepie 23 $ a tu... :!: :!: :crazy: :!: :!: Ten kwiatek też dobry - LiPol kolekcjonerski chyba ... :crazy: :crazy: :rotfl: :crazy: :crazy:
Wojtass_nt Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 To podobnie jak w sklepach koło mnie. Kto się orientuje w problemie to nie da się zrobić w balona. Pepsi 2l- 4.69zł pepsi 2l + 0.5l gratis! - 5.49zł Sok tymbark 1l pomarańczowy- 3.69zł Sok tymbark 1l + 0.5l gratis! pomarańczowy- 4.39zł Kto ma rozum niechaj czyta A reszta niech kupuje z myślą że dostała coś za darmo.
extream Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 To podobnie jak w sklepach koło mnie. Kto się orientuje w problemie to nie da się zrobić w balona. Pepsi 2l- 4.69zł pepsi 2l + 0.5l gratis! - 5.49zł Sok tymbark 1l pomarańczowy- 3.69zł Sok tymbark 1l + 0.5l gratis! pomarańczowy- 4.39zł Kto ma rozum niechaj czyta A reszta niech kupuje z myślą że dostała coś za darmo. Ale za te 80 groszy pepsi 0.5 l nie kupisz:) Więc pewnego rodzaju gratis masz ;p Nie dosłowny, ale jest
Wojtass_nt Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie ma niedosłownego gratisu. Albo coś dostaję za darmo albo muszę za to zapłacić. :wink:
extream Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie ma niedosłownego gratisu. Albo coś dostaję za darmo albo muszę za to zapłacić. :wink: Powinni napisać 2 zł gratis 8)
madrian Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Oj nie rozumiesz. :wink: To butelki z dwóch różnych dostaw... Ta z gratisem była drożej zakupiona, bo kryzys jest, a ta tańsza - to stare zapasy magazynowe... :twisted:
f-150 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A ja nie widzę w tym kwiatka.Strona nieaktywna od półtora roku.Ceny wyposażenia GWS zawsze były wysokie tym bardziej w 2009 r
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Strona nieaktywna od półtora rokuto znaczy że nie można złożyć zamówienia ? Sklep stacjonarny pod podanym adresem funkcjonuje i nawet niedawno w TVNie pokazywali...
robraf Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Krzysiek Hanuszkiewicz, co konkretnie mowili o tym sklepie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.