Krzysiek Hanuszkiewicz Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 To że na Allegro trafiają się "rodzynki" wcale mnie nie dziwi, część sprzedających to zwykli naciągacze :evil: , część po prostu nie wie co sprzedaje... :roll: ale jak wytłumaczyć takie kwiatki: Kwiatek opis nieprecyzyjny (nie podano że to do sil. szczotkowych), cena w pierwszym lepszym wygoglowanym sklepie 23 $ a tu... :!: :!: :crazy: :!: :!: Ten kwiatek też dobry - LiPol kolekcjonerski chyba ... :crazy: :crazy: :rotfl: :crazy: :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 To podobnie jak w sklepach koło mnie. Kto się orientuje w problemie to nie da się zrobić w balona. Pepsi 2l- 4.69zł pepsi 2l + 0.5l gratis! - 5.49zł Sok tymbark 1l pomarańczowy- 3.69zł Sok tymbark 1l + 0.5l gratis! pomarańczowy- 4.39zł Kto ma rozum niechaj czyta A reszta niech kupuje z myślą że dostała coś za darmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 To podobnie jak w sklepach koło mnie. Kto się orientuje w problemie to nie da się zrobić w balona. Pepsi 2l- 4.69zł pepsi 2l + 0.5l gratis! - 5.49zł Sok tymbark 1l pomarańczowy- 3.69zł Sok tymbark 1l + 0.5l gratis! pomarańczowy- 4.39zł Kto ma rozum niechaj czyta A reszta niech kupuje z myślą że dostała coś za darmo. Ale za te 80 groszy pepsi 0.5 l nie kupisz:) Więc pewnego rodzaju gratis masz ;p Nie dosłowny, ale jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Nie ma niedosłownego gratisu. Albo coś dostaję za darmo albo muszę za to zapłacić. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Nie ma niedosłownego gratisu. Albo coś dostaję za darmo albo muszę za to zapłacić. :wink: Powinni napisać 2 zł gratis 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Oj nie rozumiesz. :wink: To butelki z dwóch różnych dostaw... Ta z gratisem była drożej zakupiona, bo kryzys jest, a ta tańsza - to stare zapasy magazynowe... :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 A ja nie widzę w tym kwiatka.Strona nieaktywna od półtora roku.Ceny wyposażenia GWS zawsze były wysokie tym bardziej w 2009 r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek Hanuszkiewicz Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Strona nieaktywna od półtora rokuto znaczy że nie można złożyć zamówienia ? Sklep stacjonarny pod podanym adresem funkcjonuje i nawet niedawno w TVNie pokazywali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Krzysiek Hanuszkiewicz, co konkretnie mowili o tym sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.