Boogie Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Za darmo mozna sciagnac tytulowe filmy tutaj: http://www.akroforum.cz/viewforum.php?f=32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Kopiujesz kazdy link z osobna, nastepnie wpisujesz krotki kod i sciagasz i tak wszystkie 20+ czesci, ktore potem razem rozpakowujesz. Mi sie jakos udalo, mimo bardzo marnego lacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Cześć ściągnąłem wszystkie 23 pliki z Lehrte 2008 i kurcze jak chce je rozpakować to mi wyświetla błąd coś z brakującym woluminem crc czy jakoś tak... jaka może być tego przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Jednocześnie w przeglądarce można pobierać TYLKO jeden plik. Ale jak otworzysz kilka przeglądarek /Opera/IE/FF/Chrome/ to można pobierać w każdej też TYLKO jeden plik. W sumie mała rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Właśnie tak robiłem , wygląda na to że któryś z plików jest uszkodzony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Coś źle pobrałeś, bo u mnie z tych linków obydwa filmy smigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Pisałem ci już w tym temacie http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=37357 ale napiszę jeszcze raz. Zobacz wielkość wszystkich rarów bo pewnie któregoś nie ściągnęło do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Rozmawiałem pare dni temu na Gadu z Krzyśkiem i stwierdził, że bodajże 2 party mają po 0mb. Pisałem mu aby pobrał je jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Pisałem mu aby pobrał je jeszcze raz.Dokładnie.A swoją drogą dzięki boogie, że dałeś linka do tych filmów, jak znajdziesz coś jeszcze to się pochwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Niestety nic wiecej nie mam. Mam jeszcze sciagniety ktorys z TAS- byl kiedys na rcuniverse. A reszte filmow za ciezkie pieniadze kupuje z higher plane productions- mam kilka nowosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jest taki klub modelarzy na ognistej wyspie Islandii, nazwyają się Su?urnesja R/C Club, swoje lotnisko modelarskie mają rzut beretem od miedzynarodowego lotniska w Keflavik Airport BIKF. Prężnie działają, można conieco podpatrzeć na ich stronie http://www.modelflug.net Lotnisko marzenie, dwa pasy asfaltowe, dwa trawiaste i bajorko do wodnolotów. Ale my tu nie o tym, mają kilka fajnych filmów, w sumie to relacje ze spotkań, ale jest na czym oko zawiesić. http://www.modelflug.net/video/ Na filmach pojawia się niezły model, akrobat z silnikiem turbo-propp :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 noker, Z tym jednoczesnym pobiraniem nie jest tak. Pliki złożone na serwerze bezpłatnie, tj. z limitem wagi, można pobierać tylko pojedynczo, niezależnie od ilości uruchomionych przeglądarek. To nie typ przeglądarki jest sprawdzany na serwerze, a numer IP komputera ściągającego. Mówiac inaczej serwer widzi tylko komputer ciągnący, a nie wie jakim programem. (dotyczy to wszystkich serwerów (m.in. Megauplode, Fileserwe, Uplodserve, Rapidshare i.in.). Widzi tylko jeden adres niezależny od uruchominej przeglądarki. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Bogdan, nie widziałem Cię żebyś stał mi za plecami jak to robiłem. Owszem Megauplode, Fileserwe, Uplodserve, Rapidshare i.in. tak działają, ale ja pisałem o filmach na serwisie uloz.to na którym owe się znajdują. Jestem w pełni świadomy tego co robiłem i tego co napisałem. Zresztą zerknij: Opera, Google Chrome i IE8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jest dokładnie tak jak pisze noker... Też tego spróbowałem ale w moim wypadku ten limit 300kb/s się rozkładał na te 2 pliki a łącze wydala bo mam 10Mb :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.