Swift Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam Kiedyś były w ofercie czeskiego Pelikana, sprzedawnay także u nas przez kilka sklepów. Prawdopodobnie produkcji którejś z czeskich wytwórni, Pelikan był tylko dystrybutorem. Czy ktoś posiada może informację , kto produkował/produkuje te motoszybowce.
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tu są oba Filipki :MODELEMAX i proponuję zapytać u sprzedawcy.
Depesz Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam. Sam bym się chętnie dowiedział, kto je produkuje. Chcę sobie odkupić model X-treme, którego już niema w ofercie Pelikana. Czy już coś wiadomo?
Swift Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wiadomo Producentem jest firma AZERO , która faktycznie podaje, że zerwała współpracę z Pelikanem.
Depesz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dziękuję, właśnie zamówiłem X-treme'a. Był to model, na którym uczyłem się latać szybowcami.
mirfia Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Azero produkowane modele takie jak przedtem, i dał RCM-Pelikan, teraz sprzedają bezpośrednio viz www.azero.cz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.