Swift Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Witam Kiedyś były w ofercie czeskiego Pelikana, sprzedawnay także u nas przez kilka sklepów. Prawdopodobnie produkcji którejś z czeskich wytwórni, Pelikan był tylko dystrybutorem. Czy ktoś posiada może informację , kto produkował/produkuje te motoszybowce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamyczek_RC Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Tu są oba Filipki :MODELEMAX i proponuję zapytać u sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depesz Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Witam. Sam bym się chętnie dowiedział, kto je produkuje. Chcę sobie odkupić model X-treme, którego już niema w ofercie Pelikana. Czy już coś wiadomo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swift Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Wiadomo Producentem jest firma AZERO , która faktycznie podaje, że zerwała współpracę z Pelikanem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depesz Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Dziękuję, właśnie zamówiłem X-treme'a. Był to model, na którym uczyłem się latać szybowcami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirfia Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Azero produkowane modele takie jak przedtem, i dał RCM-Pelikan, teraz sprzedają bezpośrednio viz www.azero.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.