aimeiz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cześć, Kalendarz zawodów 2011 jest tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czołem ! Rozważamy zorganizowanie zawodów ESA 4,09,2011 w Bełchatowie Pozdrawiam Tomasz Krystek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 no to robi się coraz gęściej na forum ACES pojawiła się taka informacja" cytat: Witam, po długich konsultacjach i weryfikacji kalendarza... Zgłaszamy chęć zorganizowania I Bitwy o Radom ESA WW1 i WW2 w terminie 10 lub 11 września 2011 roku. Kontakt: Łukasz Toczewski -> tochy[at]interia.pl Pozdrowienia od Eskadry HUNTERS myślę że celowym by było, aby uniknąć problemów z terminami zaglądać na to forum, jakby nie było oficjalne forum kombatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zaglądam, zaglądam, dlatego napisałem 4.09 :lol2: ale można negocjować...wrzućmy propozycje do powiedzmy końca roku i może wtedy sie wykrystalizuje jakis grafik. Co do forum ACES to tam nie ma linku do kalendarza Aimeiza z resztą nie wiem już gdzie mam pisać :? ale tam tez sie ogłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Tomku. Link do kalendarza zawodów masz na samym początku tego tematu. Trzeba kliknąć słowo "tutaj" Generalnie postulujemy, aby o zawodach kombatowych, wszelkiej kategorii pisać i ogłaszać na kombatowym forum www.aircombat.pl. Jeśli organizator niama tam konta, to prośba o email do basia.boboli@gmail.com i/lub aimeiz@o2.pl to uzupełnimy kalendarz. Generalnie śledzimy forum aircombat i jak jakaś zapowiedź imprezy kombatowej pojawia się gdzie indziej to możemy czegoś nie zauważyć. Oczywiście niema problemu, aby rozgłaszać informacje o zawodach na wszelkich możliwych forach, choćby w celu pozyskania widowni czy zaqwodników, ale źródłowa informacja powinna być na forum kombatowym w temacie: Zapowiedzi zawodów aircombat To powinno uporządkować komunikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.