aimeiz Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Cześć, Kalendarz zawodów 2011 jest tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiecki Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Czołem ! Rozważamy zorganizowanie zawodów ESA 4,09,2011 w Bełchatowie Pozdrawiam Tomasz Krystek Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacek Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 no to robi się coraz gęściej na forum ACES pojawiła się taka informacja" cytat: Witam, po długich konsultacjach i weryfikacji kalendarza... Zgłaszamy chęć zorganizowania I Bitwy o Radom ESA WW1 i WW2 w terminie 10 lub 11 września 2011 roku. Kontakt: Łukasz Toczewski -> tochy[at]interia.pl Pozdrowienia od Eskadry HUNTERS myślę że celowym by było, aby uniknąć problemów z terminami zaglądać na to forum, jakby nie było oficjalne forum kombatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiecki Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Zaglądam, zaglądam, dlatego napisałem 4.09 :lol2: ale można negocjować...wrzućmy propozycje do powiedzmy końca roku i może wtedy sie wykrystalizuje jakis grafik. Co do forum ACES to tam nie ma linku do kalendarza Aimeiza z resztą nie wiem już gdzie mam pisać :? ale tam tez sie ogłoszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimeiz Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Tomku. Link do kalendarza zawodów masz na samym początku tego tematu. Trzeba kliknąć słowo "tutaj" Generalnie postulujemy, aby o zawodach kombatowych, wszelkiej kategorii pisać i ogłaszać na kombatowym forum www.aircombat.pl. Jeśli organizator niama tam konta, to prośba o email do basia.boboli@gmail.com i/lub aimeiz@o2.pl to uzupełnimy kalendarz. Generalnie śledzimy forum aircombat i jak jakaś zapowiedź imprezy kombatowej pojawia się gdzie indziej to możemy czegoś nie zauważyć. Oczywiście niema problemu, aby rozgłaszać informacje o zawodach na wszelkich możliwych forach, choćby w celu pozyskania widowni czy zaqwodników, ale źródłowa informacja powinna być na forum kombatowym w temacie: Zapowiedzi zawodów aircombat To powinno uporządkować komunikację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.