elektron Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zrobiłęm dziury na chłodzenie oraz dolot z pleksi... Z racji tego ze silnik jest zabudowany od tyłu wręgą (aby pakiet go nie zmiażdżył) to nie miał wogołe opływu powietrza, po locie było czuć jak bardzo dostał w palnik.... Mam nadzieję, że to co zrobiłem pomoże w chłodzeniu, proszę o komentarz czy zrobiłem to prawidłowo (może na fotkach tego nie widać ale dolot jest z jednej strony a z drugiej jest goła nie osłonięta dziura): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mały mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ładne pokrywki ja ulotniłem dziś swojego powiem, że niezła wyścigówka mi wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Pięknie wygląda w locie !! Kiedy wspólne latanie ? masz jakis filmik z lotów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pięknie wygląda w locie !! Kiedy wspólne latanie ? masz jakis filmik z lotów ? Filmiku nie ma :? może niebawem a latanie wspólne chętnie tylko gdzie :?: może na zboczach pradoliny Wisły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Jak najbardziej !! Nowe,Świecie,Wiag,Unisław ! Tylko aby dobrze wiało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 To obserwuj tą stronkę - F3F CB tam się umawiamy na latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Pięknie wygląda w locie !! Kiedy wspólne latanie ? masz jakis filmik z lotów ? tu jest w drugiej części filmu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DcIFGwWZtg8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dziś oblot z nowy skrzydłem kolega zrealizował film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Krzysztof, a co to za skrzydełko jest? Jaki profil, rozpiętość, ustarzenie? Napisz może coś więcej o tym "składaku". Jestem ciekawy bo też mam taki kadłubik do zagospodarowania a bardzo podoba mi się Twój i chętnie skorzystałbym z Twoich doświadczeń. Model, jak widzę na filmie, lata wyśmienicie. Gratulacje;-) PS Może opiszesz model w nowym wątku żeby tu elektronowi nie bałaganić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam. Mam skrzydla szybowcowe styro fornir ,nie wiem jaki too profil ale raczej na zbocze . Zainspirowany tym tematem postanowilem rowniez cos takiego zlozyc,tak wiec kupilem kadlub fuksa. To bedzie moj pierwszy szybowiec wiec prosze o porady . Planowane wyposazenie: -silnik emax 2220/07 -regulator turnigy sentry 40a -serwa tower pro sg 91r 1/2metal -odbiornik Turnigy Glownym problemem jest krawedz splywu ,jedno skrzydlo jest zeszlifowane na ostro przez cosie wyszczerbia balsa , podajcie propozycje jak to ma poprawnie wygladac Uploaded with ImageShack.us tak wyglada po wstepnym zlozeniu Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ktoś kto robił to skrzydło poprostu dał :ass: z tym spływem.Absolutnie błędna technologia i wykonanie ,ale jest rada można lekko zeszlifować spływ i i wkleić listwę z twardszego drewna no i oczywiście szlifować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.