darkarll Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 niestety puszki , ale nie będę zmieniał , na szczęście DA nie pierdzi tak jak DLE , z resztą słyszałeś EDKA w Niebrzegowie nie było chyba tragedii
wichercat Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 .....nie nie chodził ładnie nie to, że sie czepiam tylko nad przyszłościowym rozwiązaniem zastanawiam bo dwa canistry to juz troszkę masy jest........
Robert Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Byłbym wdzięczny jakby ktoś podał kto gra w tym filmiku muzyczkę
darkarll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co prawda nie ja robiłem ten filmik ale w takich sytuacjach pomocny jest TrackID w telefonie
awiator Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam.Co z VELOXEM ,jakie wrażenia po f3m w OSTROWIE.
darkarll Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Atmosfera jak zwykle sympatyczna , aczkolwiek za wiele to ja nie polatałem a Velox latał już w następnym tygodniu , w sumie nic takiego się nie stało , dwa wieczory i model gotowy do lotu
Szczepen02 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzisiaj Velox nieźle pocinał w Radawcu, widziałem na własne oczy. Ku uciesze widzów darkarll wykonywał podniebne ewolucje. :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.