darkarll Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 niestety puszki , ale nie będę zmieniał , na szczęście DA nie pierdzi tak jak DLE , z resztą słyszałeś EDKA w Niebrzegowie nie było chyba tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 .....nie nie chodził ładnie nie to, że sie czepiam tylko nad przyszłościowym rozwiązaniem zastanawiam bo dwa canistry to juz troszkę masy jest........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Byłbym wdzięczny jakby ktoś podał kto gra w tym filmiku muzyczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co prawda nie ja robiłem ten filmik ale w takich sytuacjach pomocny jest TrackID w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam.Co z VELOXEM ,jakie wrażenia po f3m w OSTROWIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Atmosfera jak zwykle sympatyczna , aczkolwiek za wiele to ja nie polatałem a Velox latał już w następnym tygodniu , w sumie nic takiego się nie stało , dwa wieczory i model gotowy do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzisiaj Velox nieźle pocinał w Radawcu, widziałem na własne oczy. Ku uciesze widzów darkarll wykonywał podniebne ewolucje. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.