Jump to content

Model dla początkującego

Recommended Posts

Witam jak już pewnie niektórzy z was wiedzą mój poprzedni model(Jas 39-Gripen) jest w stanie katastrofalnym jeszcze dziś go "dobiłem" wpadając w ogrodzenie i już praktycznie nie nadaje się do latania i mam do was pytanie jako do profesjonalistów jaki model mógł bym wykonać własno ręcznie.Posiadam turbine 65 mm z silnikiem bezszczotkowym mam też do niego serwa i wogule i teraz mam pytanie jaki model był by najbardziej przybliżony do tego co miałem i dość prosty w konstrukcji.I z czego miał bym go wykonać ,co mi jest potrzebne?Gdzieś czytalem o jakieś stronce z planami samolotów to też moglibyście podrzucić z góry dzięki

co mi jest potrzebne?

Kasa! :devil: Po co masz się męczyć i kleić jakieś deproniaki z podkładów pod panele?

Tutaj masz model, który zadowoli Twoje ambicje http://allegro.pl/samolot-t-45-goshawk-z-napedem-edf-i1385063877.html

Jak go rozbijesz to będziesz miał dwie turbinki i wtedy możesz pokusić się na zrobienie odrzutowca dwusilnikowego np. F-15, F-18, MiG-25, MiG-29 lub bardzo modnych ostatnio konstrukcji serii Su. ;D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.