Skocz do zawartości

Znikajace posty i wątki.

baxter12

Rekomendowane odpowiedzi

Rob Mc Fly, tutaj koledze nie o to chodziło.

Chodziło mi o dwie rzeczy.

1. uwaga wpisana przez moderatora jako powód usunięcia postu.

2. reakcja moderatora na obrazek.

Moja irytacja wynikała z tego, że zostałem potraktowany tekstem "posty o niskim poziomie intelektualnym". Rozumiem, że nie masz możliwości wpisania swojego komentarza. Mógłbyś ustawić jednak uwagę bardziej odpowiednią do sytuacji ;) Jeśli jednak nic odpowiedniego nie ma, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wysłać zwykłe PW i wyjaśnić co i jak, tym bardziej, że 3 razy pisałem podobnego posta.

Co do drugiego, to podejrzewałem brak reakcji, bo w międzyczasie pojawił się post autora postu z obrazkiem (też usunięty), z którego wynikało, że nie został on upomniany.

Nie wiedziałem, że jest was tylko 4.

Nie wiem czemu toleruje się tu jeszcze mellowa. Przecież widać jak na dłoni, że jedyny jego wkład w to forum to trollowanie. Jest na to odpowiedni zapis w regulaminie.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czemu toleruje się tu jeszcze mellowa. Przecież widać jak na dłoni, że jedyny jego wkład w to forum to trollowanie. Jest na to odpowiedni zapis w regulaminie.

Ja to rozumie, Ty to rozumiesz i jeszcze 100 innych, ale po zbanowaniu go zaraz odezwą się obrońcy uciśnionych i znów będzie bałagan.

A co do reakcji to miał być powód " Post nic nie wnoszący do tematu" ale nie to kliknałem :oops: Poszło PW do kolegi, ale nie zdążył chyba odczytać przed napisaniem postu.

karambolis8 kolego nie potrafisz nawet przepisac niku bez błedu ;) ,co do trolownaia no cóż tak jakoś mi wychodzi ale przysiegam nie robię tego specjalnie.

NIe raz i moje posty znikały i też nikt nie raczył się podpisac ja jak byłem modem zawsze pisałem że to ja usunąłem :D

Gość slawekmod

Trudno żeby 4 moderatorów panowało nad całym forum, tym bardziej że kółko wzajemnej adoracji działa i wprowadza nieporządek.

Skoro nie dajecie rady to chyba czas was zmienić. JAk moje konto zostało przywrócone to pierwsze co zrobiłeś to napisałeś doo mnie na GG o uzupełnienie profilu , ciekawe czy napisałeś do pozostałych. Chyba jednak nie bo nadal mają nieuzupełniony :D

...Ja to rozumie, Ty to rozumiesz i jeszcze 100 innych, ale po zbanowaniu go zaraz odezwą się obrońcy uciśnionych i znów będzie bałagan.

Daruj sobie te teksty, opisz moze jaki bałagan jest w temacie konkursu bo nawet sprawnie nie możecie sie przyłożyć do tego a powinniście jako administracja tego forum. Nawet nad tym nie mozecie zapanować. Próbuję ruszyć z miejsca w tym temacie ale cóż z tego jak Diem banuje mi kolegów/sędziów za :UWAGA prywatną wiadomość na PW. Meteor , nie masz wyjścia i musisz Michałowi przytakiwać ponieważ jesteś podobno moderatorem na jego forum. Skoro naświetlanie jakiś niejasnych działań moderatora nazywasz "kółkiem wzajemnej adoracji " no to chyba nie wiesz co piszesz. Sam zabiegałem o Diema jako moderatora ale ostatnio muszę stwierdzić że wg. mnie przesadza.

W podpisie dałem link, Twój kolega stwierdził że to działanie na szkodę forum ( nie znalazłem w regulaminie że jest to zabronione) i dał userowi 1pkt. Pytam: dlaczego ja jeszcze nie mam 1pkt, dlaczego nie mają go Ci którzy nie maja uzupełnionego profilu (wiem że o mój profil zadbało dwóch userów i dwóch modów) Daj mi ten jeden punkt skoro jest to regulaminowe. Skoro on dostał to dlaczego ja nie?

W sprawie uzasadnień kasowanych postów. Chylę czoło przed Rafałem B. Usunał mój post i dostałem PW z uzasadnieniem które wyjaśniło krótko i rzeczowo o co chodzi.

Jak to możliwe że najbardziej ********* (tutaj słowo które rzekomo uważacie za obraźliwe więc niech będzie, że trollują) osoby które na rcclub są albo modami albo adminami??

strejla_u- moderator globalny

mammuth- moderator globalny

Marek_Spy- moderator

Osa- moderator globalny

Meloow- moderator globalny

slawekmod- moderator globalny

utopia- moderator globalny

Niejednokrotnie pokazujecie że gdzieś macie cały regulamin pfmrc.

Ciekawy zbieg okoliczności czy po prostu celowa bezczelność aby zniszczyć cudzą własność??

To może teraz my pójdziemy na wasze forum troszczyć się o jego sprawy?? Ależ nieeee bo od zawsze macie kontrolę nad nowymi użytkownikami. To chamstwo działa tylko w jedną stronę. Ale to też było do przewidzenia z waszej strony.

A co do moderatorów tutaj to fakt, że nie wszyscy są idealni ale wg. was każdy jest do dupy!! Nie ważne kto by był to będzie źle. Bo to wy byliście najlepsi!

Wojtuss - bylo pisane nie raz i nie dwa, ale skoro trzeba Ci po raz kolejny tlumaczyc to prosze bardzo.

Tym razem masz napisane wprost jak chlopu z IQ 70

Potrzebujemy pfm aby utrzymac club w takim stanie jak jest teraz.

Nie chce nam sie meczyc i blokowac po raz dziesiaty jakiegos uzytkownika - jemu tez sie nie bedzie chcialo skoro moze pisac tutaj bez ograniczen.

Regulamin przestrzegamy tak samo jak inni.

O nasze forum to Ty sie nie martw - jakos inni tam pisza i nie maja probemow z normalnym zachowaniem.

A co do moderatorów tutaj to fakt, że nie wszyscy są idealni ale wg. was każdy jest do dupy!! Nie ważne kto by był to będzie źle. Bo to wy byliście najlepsi!

Co do moderatorow tutaj, to tacy jak TY Wojtuss doprowadzili do rezygnacji tych co chcieli sie tym zajac - kto zostal i co robi widac bardzo wyraznie.

Nie chce nam sie meczyc i blokowac po raz dziesiaty jakiegos uzytkownika - jemu tez sie nie bedzie chcialo skoro moze pisac tutaj bez ograniczen.

Czyli potwierdzasz że zrobiliście sobie koryto z tego forum.

Co do moderatorow tutaj, to tacy jak TY Wojtuss doprowadzili do rezygnacji tych co chcieli sie tym zajac - kto zostal i co robi widac bardzo wyraznie.

Problem w tym, że kilku ostatnich (nie wszyscy, kto nie był to wiadomo) było bardzo dobrych w tym co robili a to wasza paczka siłą ich stłamsiła i zmusiła do rezygnacji.

Regulamin przestrzegamy tak samo jak inni.

Jeśli byś to napisał o swojej osobie to skłamał bym jak bym nie przyznał racji.

Sami sobie koryto zrobiliscie.

Problem w tym, że kilku ostatnich (nie wszyscy, kto nie był to wiadomo) było bardzo dobrych w tym co robili a to wasza paczka siłą ich stłamsiła i zmusiła do rezygnacji.

No - regularnie dostawali grabiami po twarzy, az zrezygnowali - takie wielkie wplywy mamy na pfm, ze decydujemy kto ma byc tu modem, a kto nie nie.

wojtek boli cię to że Ciebie nie ma na rcclub - zrozum po prostu rclcub pasuje że jest pfm i ma 6500 userów, a club 250 bo zaden neo czy ktoś taki jak Ty tam nie piszę i nie troli.

Po drugie nikt z nas tu nie zaczyna wojen tylko jest tu klika osób np. Ty, które miały z nami na pieńku i teraz cwanaczą :D tylko po co i zwalają na nas winę za stan pfm i zadymki które si e tutaj toczą.

niestety ale poziom tego forum drastycznie spada, i powoli zmierza ku modelarz.com co mnie nie cieszy gdyż spędziłem tutaj kilka tys. godzin !

Gość slawekmod

Jak to możliwe że najbardziej ********* (tutaj słowo które rzekomo uważacie za obraźliwe więc niech będzie, że trollują) osoby które na rcclub są albo modami albo adminami??

strejla_u- moderator globalny

mammuth- moderator globalny

Marek_Spy- moderator

Osa- moderator globalny

Meloow- moderator globalny

slawekmod- moderator globalny

utopia- moderator globalny

Niejednokrotnie pokazujecie że gdzieś macie cały regulamin pfmrc.

Ciekawy zbieg okoliczności czy po prostu celowa bezczelność aby zniszczyć cudzą własność??

To może teraz my pójdziemy na wasze forum troszczyć się o jego sprawy?? Ależ nieeee bo od zawsze macie kontrolę nad nowymi użytkownikami. To chamstwo działa tylko w jedną stronę. Ale to też było do przewidzenia z waszej strony.

Więcej zrobiłem dobrego dla tego forum niż Ty na wszystkich jakich jesteś obecny. Zauważ że mam prawo wyrażać swoją opinię bo ja zaprosiłem Michała do moderowania. Nie mam na czole napisane rcclub a wiedzy tam zgromadzonej nie ma tutaj choćby dział CAD. Możesz być spokojny, userów wam nie braknie nawet jak powstanie 1000 innych rcclubów.Rozmowę z Tobą uważam za zakończoną.

Więcej zrobiłem dobrego dla tego forum niż Ty na wszystkich jakich jesteś obecny. Zauważ że mam prawo wyrażać swoją opinię bo ja zaprosiłem Michała do moderowania. Nie mam na czole napisane rcclub a wiedzy tam zgromadzonej nie ma tutaj choćby dział CAD. Możesz być spokojny, userów wam nie braknie nawet jak powstanie 1000 innych rcclubów.Rozmowę z Tobą uważam za zakończoną.

I znowu wychodzi twoja wyniosłość.

Nigdzie nie neguję Twojego wkładu w zawartość tego forum a prawa jakie sobie dajesz, między innymi mówiąc że masz prawo do opiniowania zachowania Diema bo to Ty go zaprosiłeś. Sorry ale to nie impreza karnawałowa na którą zapraszamy tylko swoich kolegów a publiczne forum gdzie zdanie może wyrazić każdy.

Nie musisz odpowiadać. I tak zawsze do Was pisze się jak do ściany bo nic nie dociera.

A co do napisu na czole- nie masz awatara więc nie widzę ale skoro w podpisie masz...

Gość slawekmod

I znowu wychodzi twoja wyniosłość.

Nigdzie nie neguję Twojego wkładu w zawartość tego forum a prawa jakie sobie dajesz, między innymi mówiąc że masz prawo do opiniowania zachowania Diema bo to Ty go zaprosiłeś. Sorry ale to nie impreza karnawałowa na którą zapraszamy tylko swoich kolegów a publiczne forum gdzie zdanie może wyrazić każdy.

Nie musisz odpowiadać. I tak zawsze do Was pisze się jak do ściany bo nic nie dociera.

A co do napisu na czole- nie masz awatara więc nie widzę ale skoro w podpisie masz...

Tyle masz do powiedzenia? :lol: Zgłoś post i wniosek o bana. Praw sobie nie daję. Jednak odnajdź sobie temat byłego moda fpv. Gdybym twardo ni epostawił sprawy to nadal miałbyś odnośniki do rc-cam.info. Zlituj się i nie pisz w sprawch które cię nie dotyczą i których nie możesz ogarnąć.

Zgłoś post i wniosek o bana.

Ja nie ogarniam a Ty za to za wszystkich robiąc z siebie męczennika.

Ojejejej biedna sierotka Marysia na którą się wszyscy uwzięli i nic tylko chcą banować :cry: .

No dalej. Ile jeszcze zasług masz dla tego forum?? Niech wszyscy wiedzą dlaczego mają tolerować publiczne zaczepki i teksty w stylu "a nie mówiłem! Byłem tu 2 miesiące temu i dalej nic z tym nie zrobiono".

edit:

Aaaaa zresztą... To gadanie i tak nie ma sensu. Jak zwykle kilka stron wymiany poglądów a później cisza. A za jakiś czas znowu życzliwi koledzy znajdą pretekst aby wytknąć błąd w funkcjonowaniu forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.